Ücretli VPN önerisi

Makaleler
2
Ücretli VPN arıyorum gizlilik güvenlik önemli. Şu an aktif olarak WARP 1.1.1.1 kullanıyorum, sizce kullanmaya devam etmeli miyim? Başka bir VPN önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli VPN arıyorum gizlilik güvenlik önemli. Şu an aktif olarak WARP 1.1.1.1 kullanıyorum, sizce kullanmaya devam etmeli miyim? Başka bir VPN önerir misiniz?
en güveniliri warp, istersen paralı sürüme geç, cloudflare güvenilir

İşinizi görüyorsa WARP ile devam edebilirsiniz ama ek özellikler istiyorsanız Kaspersky VPN öneririm hocam. Kaspersky PC sürümde aşağıdaki özellikler mevcut ve çok kullanışlı;

Otomatik çalıştırma, bölünmüş tünelleme ile yalnızca istediğiniz uygulamalarda vpn kullanma, istediğiniz sitede vpn etkinleştirme, vpn bağlantısı kesilirse internet bağlantısını keserek verilerinizi koruma, birçok ülkeden istediğiniz sunucuyu seçme, çift vpn ile konumu iki kez değiştirerek gizliliği artırma, torrent oyun ve film izleme için ek özellikler var örneğin Netflix'te farklı bir ülkede yayınlayan içeriği izleyebilirsiniz.

İşinizi görüyorsa WARP ile devam edebilirsiniz ama ek özellikler istiyorsanız Kaspersky VPN öneririm hocam. Kaspersky PC sürümde aşağıdaki özellikler mevcut ve çok kullanışlı;

Otomatik çalıştırma, bölünmüş tünelleme ile yalnızca istediğiniz uygulamalarda VPN kullanma, istediğiniz sitede VPN etkinleştirme, VPN bağlantısı kesilirse internet bağlantısını keserek verilerinizi koruma, birçok ülkeden istediğiniz sunucuyu seçme, çift VPN ile konumu iki kez değiştirerek gizliliği artırma, Torrent oyun ve film izleme için ek özellikler var örneğin Netflix'te farklı bir ülkede yayınlayan içeriği izleyebilirsiniz.

Çok sağ olun hocam bakacağım
Veri tutma konusunda nasıldır?

Proton VPN Öneririm. İsviçre menşei'li olduğu için veri tutmaz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı