Ücretli VPN Önerisi

Telefon mu PC mi? PC de Opera VPN gayet yeterli. Proton güvenlik zaafiyeti oluşturuyor.
Opera VPN Dediğiniz şey vpn bile değil proxy. Ayrıca proton nasıl bir güvenlik zaafiyeti oluşturuyor?

İyi sosyaller. Hem telefon hem PC için gerekli, çok yavaş olmamalı ve güvenliğe önem veriyorum.

Fiyatı sorun değil, duruma göre bakacağım.

WARP önermeyiniz. Benim telefonumda çalışmıyor.

Çok uzun süre Kaspersky VPN kullandım, gerek aşırı fazla sunucu seçeneği olması gerek neredeyse hiç hız ve ping kaybı olmadan çalışması ile ben 7/24 açık bir şekilde kullanıyorum ve internetimden hiç kesinti yaşamıyorum. Kaspersky VPN'i şiddetle öneririm.

Eğer sansürü aşmak içinse VPN yerine routera DPI bypass yazılımı kuruyorum, VPN gerekirse de İsviçre merkezli olduğu için Proton'u tercih ediyorum.

Opera kesinlikle yetersiz 😀 Opera veri satmasıyla ünlenmiş bir tarayıcı. Ayrıca hız olarak memnun değilim.

Sadece Instagram için değil mi?

Opera'nın iyi olduğunu söyleyip Proton'un güvensiz olduğunu söylemeniz garip geldi. Opera veri saklama konusunda çok iyi değildir.

Instagram için sadece proxy amacıyla iyi. Ayrıca Microsoft hesabına giriş denemesi yapılmış proton kullanların ben yıllardır siteden siteye girdim Opera'yla hiç 1 tane bile sorun yaşamadım.

Verilerim Çin'e gideceğine Amerika'ya gitsin. Ayrıca ben Steam'i mi savunmuşum? Steam bir VPN bile değil.
Ama şimdi ben 2 senedir 0 sıkıntı istediğim her yere girdim adam proton ile sorun yaşamış. O zaman proton çok daha riskli Opera'dan. Kağıt üzerindeki değerlere değil gerçek kullanım sonucuna bakmak önemli.
Hocam, Proton indirildikten sonra yaşanan sorunu anında Proton'a bağlayamayız, başka bir çok faktör olabilir, onun dışında Opera virüs değildir, spyware'dir. Risk dediğim verinizin sızdırılması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı