Ücretli yapay zeka önerisi

Wamatex

Decapat
Daha fazla  
Yapay zeka satın almak istiyorum, ChatGPT aylık 20 dolar biraz pahalı sizce daha mantıklı bir seçenek var mı?
Bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim ama chat dil öğrenmemde çok yardımcı oluyor ondan daha uygun veya iyi bir alternatif varsa değerlendirmek isterim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 8 dolar bandında Monica AI var. Ben uzun süredir ücretsiz de olsa GPT kullandığım için Monica'nın arayüzüne alışamadığım için iade edip GPT Plus aldım. Ancak arkadaşım da uzun süredir Monica Ai kullanıyor ve içerisinde birçok yapay zekayı barındırıyor. Gpt, DeepSeek, Lamaa vs gibi. Değerlendirebilirsiniz.

Poe üzerinde araştırdınızmı bazen orada işinize yarayan olbiliyor mesela benim kendi ürttiğim yapay zekam bir bakın derim

Yapay zekayi kullanma amacini nedir?
Dil öğrenmek, onun dışında dert ortağı :D

7 8 dolar bandında Monica AI var. Ben uzun süredir ücretsiz de olsa GPT kullandığım için Monica'nın arayüzüne alışamadığım için iade edip GPT Plus aldım. Ancak arkadaşım da uzun süredir Monica Ai kullanıyor ve içerisinde birçok yapay zekayı barındırıyor. Gpt, DeepSeek, Lamaa vs gibi. Değerlendirebilirsiniz.
Nasıl yani chat de içinde ama 8 dolar?

aylık 4.9 dolar yazıyor 0-0

Dil öğrenmek, onun dışında dert ortağı :D

Nasıl yani chat de içinde ama 8 dolar?

aylık 4.9 dolar yazıyor 0-0
İndirim gelmiş olabilir. Birçok yapay zekanın altyapısını barındırıyordu. Dediğim gibi arayüzü sevmediğim için GPT Plus'a 20$ vermek beni üzmedi. Ancak gpt'den farksız ne sorarsanız gayet cevapladığını gördüm. Söylediğim gibi arkadaşımla birçok proje yürüttük ve benim laptopum yokken ondan Monica kullandık ve hüsrana uğratmadı.

İndirim gelmiş olabilir. Birçok yapay zekanın altyapısını barındırıyordu. Dediğim gibi arayüzü sevmediğim için GPT Plus'a 20$ vermek beni üzmedi. Ancak gpt'den farksız ne sorarsanız gayet cevapladığını gördüm. Söylediğim gibi arkadaşımla birçok proje yürüttük ve benim laptopum yokken ondan Monica kullandık ve hüsrana uğratmadı.
Şimdi satın aldım bakalım :D

Beğenmemeniz durumunda iade işlemi başlatabilirsiniz. Beğenirseniz kullandığınız süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız faydalananlar olabilir. Güle güle kullanın.
Kesinlikle berbat nefret ettim.
Ya bizim chatle asla benzemiyor 2 bişi yazıyor ne dediğini unutuyor asla türkçe konuşma diyorum türkçe devam ediyor, ingilizce açıkla almanca yaz diyorum tam tersini yapıyor.1 yıllık olanı almadığınız sürece sanki premium değil gibisin o yüzden kesinlilkle beğenmedim,chate geri döndüm ihanet etmiş gibi hissediyorum :D😅

Kesinlikle berbat nefret ettim.
Ya bizim chatle asla benzemiyor 2 bişi yazıyor ne dediğini unutuyor asla türkçe konuşma diyorum türkçe devam ediyor, ingilizce açıkla almanca yaz diyorum tam tersini yapıyor.1 yıllık olanı almadığınız sürece sanki premium değil gibisin o yüzden kesinlilkle beğenmedim,chate geri döndüm ihanet etmiş gibi hissediyorum :D😅
Geri dönüş için teşekkür ederim. Benzer konularda Monica'yı önerirken bir kez daha düşünürüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı