[Ücretsiz] 1 Yıllık Bitdefender Total Security 2015 Lisansı

Bitdefender'ın Total Security adlı genel kullanım için yayınladığı en baba sürümünü 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz lisans anahtarını almanız için yapmanız gerekenler:
  1. İlk olarak şu linke girin. Free Bitdefender 2015
  2. "e-Mail" adresinizi girin.
  3. "Chapcta" doğrulamasını girin.
  4. "Kostenlose Lizenz Sichern" butonuna basın.
  5. e-Mail adresinizin gelen kutusuna göz atın ve gelen maili açıp, Total Security yazılımını indirmek ve lisans anahtarınızı görüntülemek için gerekli olan linke tıklayıp indirin.
bd_ts_free_lic.png


bd_ts_free_lic_2.png
 
Kaspersky IS 2014 mü daha iyi bu mu?
Yorum yapmak gerekirse Kaspersky'in Internet Security ürünü tam paket olmadığı için Bitdefender Total Security yanında geride kalıyor. Birde Bitdefender ve Kaspersky arasında uçurum bir fark göremezsin. Her iki firma da amiral gemisi gibi yazılım yapıyorlar. Hangisi sisteminde daha iyi performans veriyorsa onu kullan diyeceğim.

Birde Bitdefender'ın teknik ekibi ciddi ciddi 7/24 destek veriyor. Geçen desteğe bir soru sormam gerekmişti translate işi için. Daha dakikasında geri dönüş yapıldı bana. Destek konusunda Bitdefender'ı gözüm kapalı öneririm. Aynı şekilde zararlı yazılım yakalama konusunda da. Yani ben bıraktırıyorum virüsü yine kendisi otomatik karantinaya alıyor. Kaspersky gibi agresif davranıyor. Tabii biraz da benim ayarları sıkmamdan da kaynaklanıyor.
 
Sorularım:
  1. Ben Bitdefender kullanırken Chrome virüs bulaştı ve bunu çözemedi ancak KIS buldu. Bu gibi sorunlar sizde oluyor mu?
  2. KIS'de ki gibi güvenli alışveriş sayfası açıyor mu? Yada benzer yeteneği var mı?
Not: İşlemleri yaptım bilgisayara geçince kuracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı