Ücretsiz Anti Virüs programı önerisi

3 ay ücretsiz;

30 günlük deneme gösteriyor. 90 gün nasıl alacağız? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bu Kaspersky sevdası nedir çözemedim Comodo İnternet Security ömür boyu bedava olacaktır ve ödüllü firewall barındırır. Sürekli veritabanını güncelleştirir. Bilgisayarına hiç yük bindirmeyecek desem yeridir. Sandbox gibi özel teknolojileri vardır.
Kaspersky sevdalısı ile alakalı bir durum değil program iyi olduğu için öneriliyor, başka bir firma iyi olsa onu öneririz. Ayrıca Comodo IS sandığın kadar iyi bir program değil sürekli pc'ye müdahale etmesi, garip garip uyumsuzlukları sorunlu bir yazılım.

Kaspersky'ın ücretsiz versiyonu Comodo'dan çok daha iyi veritabanı daha güçlü. Ayrıca hiçbir ücretsiz AV programı ücretli versiyon kadar iyi koruma sağlamaz.
 
Link aşağıda, ama GittiGidiyor'da. Ucuza ücretli versiyonunu, bulabilirsiniz.

 
Alınan korumayı verilen paraya göre ölçmeyi hala anlamış değilim. KSC Free bütün gerekli modüllere sahip olmasından dolayı ortalama bir kullanıcı için hayli hayli yeterdir.

Ayrıca Comodo IS sandığın kadar iyi bir program değil sürekli pc'ye müdahale etmesi, garip garip uyumsuzlukları sorunlu bir yazılım.

Sorunlu değil, kullanması bilgi istiyor. HIPS'i kapatarak bahsettiğiniz uyarılara son verebilirdiniz örneğin.

Ki HIPS'in amacı bu zaten, bilinmeyen dosyaların bilgisayarınız üzerinde nelere erişebileceğini kontrol altında tutmak.
 
Alınan korumayı verilen paraya göre ölçmeyi hala anlamış değilim. KSC Free bütün gerekli modüllere sahip olmasından dolayı ortalama bir kullanıcı için hayli hayli yeterdir.

Sorunlu değil, kullanması bilgi istiyor. Hıps'i kapatarak bahsettiğiniz uyarılara son verebilirdiniz örneğin.

Ki hıps'in amacı bu zaten, bilinmeyen dosyaların bilgisayarınız üzerinde nelere erişebileceğini kontrol altında tutmak.

Zaten amaç bu dostum hips in orada katmanları var onu ayarlayarak bildirimi azaltabiliyorsun ve %98.9 oranı ile tespiti var Kaspersky %100 olsa da Free sürümünde oda %99.5'lik bir tespit yaptı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı