Ücretsiz Antivirüs Tavsiyesi

rayandu06

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarımda 360 total security var fakat ne kadar iyi korusa da 200 MB ram yiyor. Bu yüzden bilgisayar kasabilir diye düşünüyorum(11 yıllık pc ye göre). Avira deseniz virüsü buluyor ama silmiyor kaç kere denedim(Eicar :D). Panda, Avast, MSE(Windows Defender) de o kadar korumuyor diyorlar. Avast'ı silip 360 kurunca bilgisayarımda 5 virüs çıkmıştı.
Crackli kullanmakta istemiyorum. geriye Comodo ve AVG kalıyor. Hangisini kurmalıyım?
Ayrıca bilgisayarım: Windows XP SP3 crackli. :(
@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Firewall olarak Comodo çok iyi bir programdır ancak konu antivirüs olunca aynısını söyleyemeyeceğim. 360 TS şuanda piyasada bulunan ücretsiz antivirüslerin en iyilerinden biri. 360'ı kullanmayı sürdürebilirsin ya da Panda'nın veya Bitdefender'ın 180 günlük kampanyalarına göz atabilirsin. Ayrıca ücretsizler arasından Avira'ya da bir göz atabilirsin.
 
  • Panda Cloud Free ücretsiz önerim.
  • Ücretli olarak Bitdefender. Promosyon dağıtıyor arada kaçırma onları. Tek bir sorun var bellek kullanımı fazla Bitdefender'in.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı