Ücretsiz bir şekilde web sitesi kurulabilir mi?

Bayat

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
127
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
hd graphics 2000 sürücüsünü yok etmeye çalışıyor
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi web sitesi açmak istiyorum ama oyun ve program indirme web sitesi açacağım, ayrıca domain ve hostinglere para vermek istemiyorum. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Domaini freenom.com'dan, hostingi ise AWS servislerine alabilirsin. glorymanga.tk sitesini bu servislerle kurdum. AWS için 1 Dolar ödeme yapman gerekiyor bunuda belirteyim.

Bu konulara hakim insanlar yazıcaktır ama sanırım .tk gibi uzantılar google tarafından indexlenmiyormuş. Konuyu bilgili insanlar beni düzeltirse sevinirim.
 
Son düzenleme:
Subdomain olmadıkça her türlü domain indexlenir. Google'ın sınıf ayrıcalığı yok. Sıralamayı değiştiren tek şey içerik ve SEO. Arkadaşın da dediği gibi bedavaya .tk .ml .gf .cq gibi domainleri veriyorlar. Freenom'dan domain alıp Google'a Free Hosting yazarsan istediğin şekilde site açabilirsin.
 
1 yıllık infintyfree ve Freenom üzerinden Açtım kullanıyorum şuan. Ücretsiz SSL'de veriyor. Çoğu zaman site uçuyor. Bazen öyle hızlı işler yapıyorum ki, Parayla açtığım siteyi bile geçiyor :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı