Ücretsiz EaseUS lisans kodu güvenilir mi?

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
USB belleğimdeki bilgilere erişemediğim için bu programı buldum ancak sorun şu ki kurtarmam gereken yaklaşık 16 GB. Program ücretsiz olarak 500 MB kurtarmaya izin veriyor ama bu bana yetmediği için internetten lisans kodu almamı istiyor ama 60 dolar ve bu çok pahalı. Ben de daha ucuz bulabilir miyim diye ararken bir lisans kodu buldum ücretsiz olarak. Çalışmayacağını düşünerek girdim kodu ama sorunsuz çalıştı. Kafama güvenlikle ilgili birkaç sorun takılınca taramayı yarıda durdurup iptal ettim.

Kısaca sorum şu ki lisans kodunu benim gibi bulup giren birisi benim taradığım kurtardığım dosyalara ulaşabilir mi? Bu lisans kodunu kullanmam güvenlik açısından bir sorun oluşturur mu, kullanmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca sorum şu ki lisans kodunu benim gibi bulup giren birisi benim taradığım kurtardığım dosyalara ulaşabilir mi?

Bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin, buluta aktarma varsa da aktaramaz. Ki lisans kodunu baskası girince erişemez büyük ihtimalle. Hesap ayrı şey lisans kodu ayrı şey.

Bu lisans kodunu kullanmam güvenlik açısından bir sorun oluşturur mu, kullanmalı mıyım?

Kodu bulduğunuz siteye bağlı tamamen, programı resmi siteden indirdiyseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin, buluta aktarma varsa da aktaramaz. Ki lisans kodunu baskası girince erişemez büyük ihtimalle. Hesap ayrı şey lisans kodu ayrı şey.

Kodu bulduğunuz siteye bağlı tamamen, programı resmi siteden indirdiyseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Merhaba programı kendi sitesinden indirdim. Kodu Reddit'te buldum.

Umut bey rica etsem kodu paylaşma şansınız var mı az önce bir hata yaptım ve dosyalarımın bulunduğu hdd'yi sildim. lütfen...

Merhaba programı kendi sitesinden indirdim. Kodu Reddit'te buldum.
size yazacağıma arkadaşa yazmışım afedersiniz. Bende sizin gibi arşivimi sildim ve çözüm yolları arıyorum. Rica etsem süreci nasıl yönettiniz, key anahtarı işe yaradı mı acaba rica etsem tabi vaktinizide almadan banada yardımcı olabilir misiniz, sildiğim arşiv evin 13 yıllık fotoarının videolarının olduğu hdd idi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Easus programı ile tarama yaptım ve tüm dosyaları buldu fakat bende sizin gibi endişelendim. Anahtarı paylaşma şansınız olabilir mi acaba... saygılar

Son düzenleme:
Umut bey rica etsem kodu paylaşma şansınız var mı az önce bir hata yaptım ve dosyalarımın bulunduğu HDD'yi sildim. Lütfen...

Size yazacağıma arkadaşa yazmışım afedersiniz. Bende sizin gibi arşivimi sildim ve çözüm yolları arıyorum. Rica etsem süreci nasıl yönettiniz, key anahtarı işe yaradı mı acaba rica etsem tabii vaktinizide almadan bana da yardımcı olabilir misiniz, sildiğim arşiv evin 13 yıllık fotoarının videolarının olduğu HDD idi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Easus programı ile tarama yaptım ve tüm dosyaları buldu fakat bende sizin gibi endişelendim. Anahtarı paylaşma şansınız olabilir mi acaba?.. Saygılar.

Merhaba garip ama key çalıştı. Güvenlik ya da gizlilik hakkında bir sorun olur mu hala bilmiyorum ama başka bir arkadaşın dediği gibi sonuçta hesap değil key kullanıyoruz bu yüzden kullandım ben. Çöken USB belleğimdeki dosyaları sorunsuz kurtardım ve başka bir yere yedekledim.
Key paylaşma konusuna gelirsek yasal olarak bir sorun olur mu onu bilmiyorum ya da forum içi yasak mı bilmiyorum başımın ağrımasını istemem açıkçası ama kendim nasıl ve nereden bulduğumu bir anı gibi anlatsam sorun olmaz sanırım. Tekrar bulmayı deneyeceğim bulabilirsem birazdan tarif ederim.

Ben Reddit üzerinden r/datarecovery subu içerisinde bulabilmiştim.

anyway to find a license code for EaseUS free? Bu başlık altında bir yorumda buldum bayağı aşağıda bir yorumdu. Hala duruyor kontrol ettim yorumu:)

İnternet tarayıcısı üzerinden Reddit EaseUS key yazarak ulaşmıştım iyi sosyaller dilerim umarım kurtarırsın bilgilerini.

Teşekkürler :) sana yazdıktan sonra bende buldum bu keyi ama galiba bu keyi blocklamışlar. Evet dosyaları bulabiliyor hatta klasör olarak ayırıyor ve isimleriyle birlikte karşımıza çıkarıyor ama bu kadar. Yüz binden fazla fotoğrafım var ve sadece 18 fotoğrafımı kurtarabildi. 12 video kurtardı 6 tanesinin yalnız 15 saniyesi çalışıyor (video normalde minimum 5 dk'lık)
Program tam bir keriz silkeleme programıymış onu anladım. USB'deki verileri harika kurtarıyor ama iş HDD'lere gelince nakavt. MBR'den GPT dönmüş bir diski yada NTFS RAW'lı bir HDD'den veri kurtarmak neredeyse % 0.1 bile değil. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim yanlışlıkla MP3 player'ındaki müzikleri sildiysen yada USB'deki fotolarını sildiysen tam senlik ama HDD'deki 250 GB üzeri arşivin silindiyse geçmişler olsun çünkü bu program içindeki verileri kurtarmak yerine kafayı yiyip dahada bozuyor.

Bu arada dönüş için teşekkürler :) Ben 800 GB'a yakın sanıyordum 1.6 TB arşivim gitmiş. Ama kendime yemin ettim winrar programını bypasslayıp şifresini aşmış insanım ben ve bunu yapamazsam çünkü ilk defa başıma geldi. Bunu yapamazsam bilgisayar falan kullanmasını bilmiyormuşum deyip pc'yi satıp mac'e döncem.

Teşekkürler :) sana yazdıktan sonra bende buldum bu keyi ama galiba bu keyi blocklamışlar. Evet dosyaları bulabiliyor hatta klasör olarak ayırıyor ve isimleriyle birlikte karşımıza çıkarıyor ama bu kadar. Yüz binden fazla fotoğrafım var ve sadece 18 fotoğrafımı kurtarabildi. 12 video kurtardı 6 tanesinin yalnız 15 saniyesi çalışıyor (video normalde minimum 5 dk'lık)
Program tam bir keriz silkeleme programıymış onu anladım. USB'deki verileri harika kurtarıyor ama iş HDD'lere gelince nakavt. MBR'den GPT dönmüş bir diski yada NTFS RAW'lı bir HDD'den veri kurtarmak neredeyse % 0.1 bile değil. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim yanlışlıkla MP3 player'ındaki müzikleri sildiysen yada USB'deki fotolarını sildiysen tam senlik ama HDD'deki 250 GB üzeri arşivin silindiyse geçmişler olsun çünkü bu program içindeki verileri kurtarmak yerine kafayı yiyip dahada bozuyor.

Bu arada dönüş için teşekkürler :) Ben 800 GB'a yakın sanıyordum 1.6 TB arşivim gitmiş. Ama kendime yemin ettim winrar programını bypasslayıp şifresini aşmış insanım ben ve bunu yapamazsam çünkü ilk defa başıma geldi. Bunu yapamazsam bilgisayar falan kullanmasını bilmiyormuşum deyip pc'yi satıp mac'e döncem.

DOSTUM SENİN AÇMIŞ OLDUĞUN BİR KONU VAR LÜTFEN BU KONUYA GEL. UMARIM MESAJLARI GÖRÜRSÜN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı