Ücretsiz intro ve background tasarımı yapabilecek var mı?

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, videolarımız girişlerinde kullanmaya intro arıyoruz.
Kanalımızın konsepti:
-Oyun
-Deney/Tübitak projeleri.
-Podcast
-Sohbet
Logomuz:
Siyah ve Beyaz Sade İş Logo.png

Hocam kişiye emeğinin karşılığını verirseniz iki taraf içinde daha sağlıklı bir iş olur. İnternette profesyonel olmasa da yine de işinizi görebilecek birkaç intro yapma sitesi mevcut.

Hocam kişiye emeğinin karşılığını verirseniz iki taraf içinde daha sağlıklı bir iş olur. İnternette profesyonel olmasa da yine de işinizi görebilecek birkaç intro yapma sitesi mevcut.

Hocam birkaç yer var fakat watermaker ve kalitesi düşük oluyor benim aradığım yayıncıların kapanışta kullandıkları intro.
Ön ödemeli kart almanızı öneririm. Sonuçta ücretsiz ve kullanım bedeli(bazıları hariç) bulunmayan kartlar bunlar.

Tosla ve ininal mevcut.

Hocam "kapanış" demişsiniz. Size outro lazım sanırsam. Outro ve intro için watermarksız birkaç site mevcut olması gerekiyor. Amatör ama işinizi görebilecek bir site bırakıyorum buraya. Belki kendinize göre bir şey bulabilirsiniz. Panzoid

Panzoid baktım fakat hepsi oyun ile ilgili.
Arkadaşlar intro değil de backgound tasarımı arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birkaç yer var fakat watermaker ve kalitesi düşük oluyor benim aradığım yayıncıların kapanışta kullandıkları intro.

Tosla ve ininal mevcut.
Hocam "kapanış" demişsiniz. Size outro lazım sanırsam. Outro ve intro için watermarksız birkaç site mevcut olması gerekiyor. Amatör ama işinizi görebilecek bir site bırakıyorum buraya. Belki kendinize göre bir şey bulabilirsiniz. Panzoid

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı