Ücretsiz kayıt alma programı önerisi

457322

Hectopat
Merhabalar video kayıt programı arıyorum.
Olmasını istediklerim.
-Arayüzü karışık olmasın.
- Ücretsiz olsun.
( Camtasia OBS ve Bandicam kullandım ve kayıt alamadım hiçbir türlü )

OBS ile nasıl kayıt alamadınız?
Bandicam hele en kolayı.
YouTube'dan videolar izleyerek öğrenebilirsiniz OBS'i falan.

Bandicam'i aslında kayıt aldım ama ne kadar uğraşsamda crackleyemediğim için o Bandicam yazısı kalıyordu
OBS gelirsek YouTube'dan izledim ve dediklerinin aynısını yaptım ama kayıt alamadım.
OBS'yi aç > sahne yanında bulunan boş yere sağ tık > ekle > ekran > ekranını seç > OBS gerisini halleder

Merhabalar video kayıt programı arıyorum.
Olmasını istediklerim.
-Arayüzü karışık olmasın.
- Ücretsiz olsun.
( Camtasia OBS ve Bandicam kullandım ve kayıt alamadım hiçbir türlü )

OBS'de siyah ekran sorunu mu yaşadınız acaba. O sorunu yaşadığım için kayıt alamıyordum ama artık alabiliyorum ve sadece kayıt yapmak için en sade ve kolay program OBS bence. Kaydet, durdur, duraklat, bitir ve kaydedileni göster. Bunlardan başka hiçbir şeyi kullanmayacaksınız zaten.

OBS'de siyah ekran sorunu mu yaşadınız acaba. O sorunu yaşadığım için kayıt alamıyordum ama artık alabiliyorum ve sadece kayıt yapmak için en sade ve kolay program OBS bence. Kaydet, durdur, duraklat, bitir ve kaydedileni göster. Bunlardan başka hiçbir şeyi kullanmayacaksınız zaten.
O sorunu nasıl çözdünüz peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı