Ücretsiz olarak "Xbox Game Pass Ultimate aldınız" bildirimi

Aldığınız bilgisayarda böyle bir kampanya var mıydı?
Geçen sene bilgisayar satılırken xbox game pass 1 ay hediyeli diye belirtiyorlardı. İlk başta monster markası başlattı. Aslında microsoft şirketi window lisanslı ürün alanlara pazarlama gereği 1 aylık ücretsiz üyelik sundu. Halen de devam ediyor. Şimdi ve o, zaman satılan tüm Windows lisanslı ürünlerde üyelik ücretsiz veriliyor. Üyelik bazı popüler oyunları ücretsiz olarak oynamamızı sağlıyor.

Pcyi alırken herhangi bir kampanya mevcut değildi kendi üyeliğim üzerinden kartımı girdim fakat herhangi bir ücretsiz üyelik tanımlanmadı.
Hocam nasıl tanımlanmadı? Xbox uygulamasını kontrol edin ordan her şeyi görebilirsiniz profil kısmından. Hatta xbox uygulamasını pc de ilk defa açarsanız o bildirim yine geliyor. Ordan tanımlayın olacaktır bende var halen devam ediyor az kaldı ama süre. Ultimate ve normal versiyon var aralarında ne fark var pek bilmiyorum.

Ultimate ve normal versiyon var aralarında ne fark var pek bilmiyorum.

Ultimate içeriğine ayrıca Xbox Live Gold ve her iki platformda (PC ve konsol) kullanma imkanı verilirken, normal versiyonda ise sadecd tek platform (ya PC ya da konsol, üzerinde yazar zaten) kullanma imkanı verilir. Ayrıca Normal'e Gold Live üyeliği dahil değil, bu yüzden konsolda Online oyun sunucularına giremez ve aylık 2 bedava oyunu alamazsınız.

Game Pass olan bir şey zaten virüs değil sanırım aldığınız yer hediye vs vermiş tam bilmiyorum Game Pass amacı ücretsiz oyunlar vs oynamak Minecraft gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı