Ücretsiz PC için en iyi video düzenleme programları nelerdir?

Hocam buradan notlarıma bir bak. Ayrıca VirusTotal'den tarama yap, Windows Defender'dan bakıyorsan diye diyorum.

Bu site kaliteli güzel bir siteye benziyor fakat. O platforma yüklenen Filmora'larda yine HackTool, trojan var yani aslında bu gerçek bir virüs olmayabilir fakat yinde tehlikeli.

Hocam buradan notlarıma bir bak. Ayrıca VirusTotal'den tarama yap, Windows Defender'dan bakıyorsan diye diyorum.

Bu arada hocam bu torrnet, crack sitelerinde crackli yazılım yükleyen bu kişiler haxNode ne kazanıyorda böyle yazılımlar yüklüyor platformlara.

Son düzenleme:
Bu site kaliteli güzel bir siteye benziyor fakat. O platforma yüklenen Filmora'larda yine HackTool, trojan var yani aslında bu gerçek bir virüs olmayabilir fakat yinde tehlikeli.

Bu arada hocam bu torrnet, crack sitelerinde crackli yazılım yükleyen bu kişiler haxNode ne kazanıyorda böyle yazılımlar yüklüyor platformlara.

Hocam siteleri araştırıp sana en güvenilir olduğunu düşündüğüm bir siteden sana link atıyorsam burada bir kazancım yok ama iyilik yapmak istiyorum. Technopat forumundaki arkadaşlar gibi ve diğer forumlarda ki herkes gibi, bir kazanç olmadan yapıyorlar bunu. Belki insanlara yardım etmek, onların övgüsünü almak hoşuna gidiyordur, belki bağış alıyordur, belki de kendi aralarında bir sistem vardır bilemeyiz. Hocam zaten milyonlarca insan bu platformları kullanıp deniyor, yaşadıklarını yazıyor ve bazı yerlerde bazı insanlar topluyor (Reddit'de r/piracy, r/piratedgames) gibi yerler, bunlara bakabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı