Ücretsiz veya ucuz domain ve hosting servisi önerisi

erenraptors

Centipat
Katılım
10 Eylül 2022
Mesajlar
22
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar HTML ve CSS ile yapılmış basit bir web sitesini yayınlamam gerekiyor, ücretsiz veya makul bir fiyat ile alabileceğim güvenilir bir domain ve hosting servisi var mı? Güvenilir olması önemli. Site uzantısı önemli değil, site çok açık kalmayacak 2-3 hafta açık kalsa yeterli. Birkaç konu gördüm buna benzer ama pek günceline rastlamadım sormak istedim.
 
Ben eskiden .tk uzantılı domainler almıştım oradan.
sanırım artık vermiyor

A2hosting var servisleri iyiydi fiyat konusunda da normal gibi ama yabancı bir şirket...

yabancı şirket olmasının nasıl bir dezavantajı olabilir?

A2hosting var servisleri iyiydi fiyat konusunda da normal gibi ama yabancı bir şirket...

Konuya biraz yabancı olduğum için soruyorum, bu siteden domain ve hosting hizmetini aldıktan sonra elimde olan HTML, CSS, JAVASCRIPT dosyalarını siteye yükleyince aldığım domain üzerinden kullanıma açılır değil mi? Sadece elimdeki dosyaları siteye yükleyeceğim yani.
 
Sanırım artık vermiyor

Yabancı şirket olmasının nasıl bir dezavantajı olabilir?

Konuya biraz yabancı olduğum için soruyorum, bu siteden domain ve hosting hizmetini aldıktan sonra elimde olan HTML, CSS, JavaScript dosyalarını siteye yükleyince aldığım domain üzerinden kullanıma açılır değil mi? Sadece elimdeki dosyaları siteye yükleyeceğim yani.

Yabancı şirket olması, ping sorunu yaşatabilecektir eğer ziyaretçileriniz Türkiye'de ise, server amerikadasa ping farkı yüksek olacak ve siteniz yavaş olacaktır
 

Geri
Yukarı