Ücretsiz video çekme programı

anilgok

Megapat
Yer
Marmaris
Merhaba arkadaşlar, zamanında Steam üzerinden indirim zamanı Action adlı video çekme programını aldım ama biraz da olsa FPS düşmesi oluyor. ETS 2 videoları çekiyorum genelde, mod tanıtımı falan bir de üstüne Redux mod kurunca Action artık ETS 2'yi görmemeye başladı. ekran olarak bile görmüyor program, ne yaptıysam olmadı. OBS ile denedim ama pek verim alamadım, önereceğiniz başka bir video çekme programı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl verim alamadınız?
Xbox Game Bar'ı açıp ekran kayıt özelliğini kullanabilirsiniz.
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız yine Alt+Home tuşları ile açılan yerde ekran kaydı alabilirsiniz.

Nasıl verim alamadınız?
Xbox Game Bar'ı açıp ekran kayıt özelliğini kullanabilirsiniz.
NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız yine Alt+Home tuşları ile açılan yerde ekran kaydı alabilirsiniz.

Hocam video dışı hiçbir şekilde FPS düşmesi yaşamıyorum Action ile kayıt alırken FPS düşmesi can sıkıyor Xbox Game Bar ile deneyeceğim teşekkür ederim.
OBS ayarlarını yapabilirseniz en iyi ücretsiz ekran kaydetme programı diyebilirim.

Youtube da 3 5 video izleyip deneyeyim onu da teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı