isimsizyerli
Hectopat
Openshot 720P dışında vermiyor başka?
Openshot 720P dışında vermiyor başka?
[Official] Wondershare Filmora – AI Video Editor & App
Enjoy Smart Short Clips, AI video enhancer, and a vast library of creative assets in Filmora AI video editor, making video creation easy for all skill levels.filmora.wondershare.com
Filigram oluyordu ücretsiz sürümde. Eğer tamamen ücretsiz isterseniz Blender veya Openshot deneyebilirsiniz.Konuyu hortlatıyorum ama önerdiğiniz program tamamen ücretsiz mi? Yoksa kısıtlı ücretsiz mi?
Filigran falan oluyor mu videolarda?
Filigram oluyordu ücretsiz sürümde. Eğer tamamen ücretsiz isterseniz Blender veya openshot deneyebilirsiniz.
Ücretsiz bu kadar oluyor ne yazık ki.Edit: Hocam çok yetersiz ve stabil değil ara yüzü çok eski duruyor.
Ücretsiz bu kadar oluyor ne yazık ki.![]()
Davinci de ücretsiz ama kullanamadım ben. Kullanmayı başardıysanız güzel uygulama.DaVinci Resolve ücretsiz galiba deneme editi yaptım fligram olmadı, görüntü kalitesi de iyiydi.(RAM haricinde sistemi çok yormuyor bence)
Davinci de ücretsiz ama kullanamadım ben. Kullanmayı başardıysanız güzel uygulama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.