Ücretsiz video düzenleme programı tavsiyesi

Adobe profesyoneller için.
Profesyonellere yönelik olması basit işlerde kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. Resolve için de geçerli. Mesela videona resim/yazı ekleyeceksin. Sadece sürükle-bırak yapıyorsun. Ama bir gün kendini geliştirmek istersen sektörde yeri olan bu yazılımlara elinin alışkın olması senin yararına olur.

Profesyonellere yönelik olması basit işlerde kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. Resolve için de geçerli. Mesela videona resim/yazı ekleyeceksin. Sadece sürükle-bırak yapıyorsun. Ama bir gün kendini geliştirmek istersen sektörde yeri olan bu yazılımlara elinin alışkın olması senin yararına olur.

Aynen öyle ilk editlerime ben de Premiere'le başlamıştım. Premiere'e alıştıktan sonra Camtasia'ya falan geçemiyorsun.

Doğru ama ben zaten 1-2 kere kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı