Ücretsiz Windows Office Programları

gumushane

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2014
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Bu konu için en uygun alan forumun bu bölümü sanırım. Bilgisayarıma windows office programlarını indirmek istiyorum fakat ücretsiz link bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim sürüm eski olsada problem olmaz.



Teşekkürler..
 
Herkes Para ödemiyor. Crack'li kullananlar var. Onlar da hata yapıyor. Libre kullanın.
 
Evet ODTU'de okuyorum, deneyeceğim teşekkürler.

ODTU mailimi kabul etmedi, crackle nasıl kuracagımı anlatır mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan yazılımlar için herhangi bir destek vermiyoruz. Uygun olarak Office 365 satın alabilirsiniz. Aylık/Yıllık ödeme planları mevcut. İhtiyacınız olan aylarda Aylık lisans satın alabilirsiniz.
Ya da kısa bir süreliğine deneme sürümünü de başlatabilirsiniz.

Microsoft Office Ürünlerini Karşılaştırın
 
Öğrenci olarak para vermeyin, LibreOffice kullanın. Google Drive var online olarak, Microsoft'un Office Online hizmeti var. Ayrıca okulların DreamSpark hizmeti var, lisanslı Microsoft ürünleri -ki buna Windows dahil- öğrencilerin kullanımına sunuluyor. Bu programların size, bize sunulması için harcanan emeğin bir karşılığı var. Lütfen korsan ürünler hakkında konuya ileti göndermeyin.
 
Evet ODTU'de okuyorum, deneyeceğim teşekkürler.

ODTU mailimi kabul etmedi, crackle nasıl kuracagımı anlatır mısınız?
Mail'inizi kabul etmediler ise şunu deneyin: Mail girdiğiniz yerin en alt kısmında kanıt sağlayabilirim seçeneği olması gerek oraya tıklayın yine isim soyad okul adı vb. şeylerinizi yazın ve okul öğrenci kimliğinizin önlü arkalı fotoğrafını çekip orada bulunan kanıt yerine yapıştırın. Böylece kabul ederler ve lisansınızı alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı