Ücretsiz yazılım sitesi

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Yazılıma başlamak istiyorum ama henüz liseye gittiğim için parayla eğitim veren sitelere kaydolamıyorum. Ücretsiz bir şekilde yazılım öğrenebileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yazılıma başlamak istiyorum ama henüz liseye gittiğim için parayla eğitim veren sitelere kaydolamıyorum. Ücretsiz bir şekilde yazılım öğrenebileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam ücretsiz olarak YouTube'den izleyebilirsiniz. Onun dışında Udemy'den ücretli kurs alabilirsiniz.

1.Udemy kurs kuponu paylaşan site veya telegram gruplarını takip edin. Ben telegramla 80 tane kursu ücretsiz aldım.
2. BTK. 1 milyon yazılımcı projesi olabilir.
3. YouTube.
Ana Sayfa

Sıfırdan çok iyi kursları var. Devlet bunu ücretsiz bir şekilde veriyor. Sadece kaydolmak için kimlik bilgileri gerekiyor. O da 1 milyon yazılım bilen insan yapmak için.

Bu site çok iyi bir site. Öneririm.

Aynen yurtdışı kayıt seçeneği koyup sonra Türk numara istemeli. Çok güzel. Anlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı