Üçüncü parti yazılım ile iPhone 6 Plus'ı DFU moda alma

slmnblvck

Kilopat
Makaleler
1
iPhone 6 Plus modeli dün kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı. Restore etmek istiyorum fakat iTunes 4013 hatası veriyor. Telefonu DFU moda almak istiyorum ama geçmiyor. Bilgisayar üzerinden telefonu DFU moda almak için bi uyğulama olmalı fakat ismi aklımda değil.

Bilgisayar üzerinden telefonu DFU moda almak için bi uyğulama olmalı fakat ismi aklımda değil.
O tür uygulamalar genelde telefonu açıkken DFU moduna (Veya Recovery moduna) alabiliyorlar. Telefonu kapatıp kablosunu bilgisayara bağlayın, ardından güç ve home tuşuna basılı tutmaya başlayın. 10 saniye sonra da güç tuşunu bırakın ama home tuşuna basmaya devam edin. Ekranda bir şey olmasa da bilgisayarın algılaması lazım telefonu DFU modunda. Eğer bilgisayar görmüyorsa veya sorun devam ediyorsa iTunes'u güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi deneyin. Windows 10 kullanıyorsanız Mağaza'dan direk indirebilirsiniz.

O tür uygulamalar genelde telefonu açıkken DFU moduna (Veya Recovery moduna) alabiliyorlar. Telefonu kapatıp kablosunu bilgisayara bağlayın, ardından güç ve home tuşuna basılı tutmaya başlayın. 10 saniye sonra da güç tuşunu bırakın ama home tuşuna basmaya devam edin. Ekranda bir şey olmasa da bilgisayarın algılaması lazım telefonu DFU modunda. Eğer bilgisayar görmüyorsa veya sorun devam ediyorsa iTunes'u güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi deneyin. Windows 10 kullanıyorsanız Mağaza'dan direk indirebilirsiniz.

Asıl sorun iTunes ile restore ederken 4013 hatası almam. DrFone ile Repair denedim ama olmadı.Ve telefon hala açılmıyor malesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı