UEFI format atılmıyor

10Karaman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi UEFI format atamıyorum. Rufus üzerinden UEFI USB'sini hazırladım Boot Manager aracalığıyla. Bilgisayarımı USB bellek üzerinden başlattım. Her şey güzel devam ediyor. Kurulum tamamlanmak üzere iken şu hatayı alıyorum: Lütfen yardım edin.

20210401_160651.jpg

Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi UEFI format atamıyorum. Rufus üzerinden UEFI USB'sini hazırladım Boot Manager aracalığıyla. Bilgisayarımı USB bellek üzerinden başlattım. Her şey güzel devam ediyor. Kurulum tamamlanmak üzere iken şu hatayı alıyorum: Lütfen yardım edin.

Eki Görüntüle 952568
Hangi Windows'u yüklüyorsunuz?

Windows 7 UEFI desteklemiyor lütfen 8.1 veya 10 gibi bir işletim sistemi ile deneyin veya Linux dağtımı tercih edin.
Hocam tamam da her insan 8.1 ya da 10 kullanacak diye bir kanun mu var yoksa ben mi bilmiyorum.
Benim Windows 7 ama UEFI'ı destekliyor.
Makine 2014'e yakın bir tarihse destekliyor olabilir, genelde 2014 öncesi UEFI desteğine sahip değil.

@Silinen üye hocam, böyle bir bilgiyi nereden edindiniz? UEFI nerdeyse 10 yıldır var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı