muhammedd Megapat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 341 Makaleler 3 Çözümler 1 21 Şubat 2020 #1 UEFI kurulum yapacağım. Windows 10 kurulum cihazı ile iOS hazırlarken DVD yerine direkt USB belleğe yazdım dosyayı. Böyle de UEFI kurulum olur mu? Yoksa Rufus ile DVD'yi USB belleğe yazmak zorunluluk mu? USB bu şekilde gözüküyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2020
UEFI kurulum yapacağım. Windows 10 kurulum cihazı ile iOS hazırlarken DVD yerine direkt USB belleğe yazdım dosyayı. Böyle de UEFI kurulum olur mu? Yoksa Rufus ile DVD'yi USB belleğe yazmak zorunluluk mu? USB bu şekilde gözüküyor?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 21 Şubat 2020 #2 USB'ye bu şekilde yazılıyor, sorun yok. Yazdığınız da iOS değil, ISO oluyor. iOS Apple'nin mobil işletim sistemidir. Artı 0 Eksi
USB'ye bu şekilde yazılıyor, sorun yok. Yazdığınız da iOS değil, ISO oluyor. iOS Apple'nin mobil işletim sistemidir.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 21 Şubat 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Şubat 2020 #4 UEFI olarak boot ettiğin zaman sıkıntı çıkmaz. BİOS'un Hybrid EFI ise rufus'tan yapman gerekecek. Artı 0 Eksi