USB belleğe Windows kurmak

Arkadaşlar sıfır hazır kasaya kuracağım USB şu an Windows'u kurduğumuz laptop ta şimdi flasa başka bir şey yapacağız mi?

Benim yukarıda belirttiklerimi yap. F8 değil F12 tuşuna basman gerek

Hocam şimdi ben flash i çıkarıp laptoptan yeni bilgisayar a takacağım değil mi sürücüler Windows 10'un içinde mi?

Evet. Windows Update yükler zaten.

Hocam sürücüleri ben mu kurucam Windows 10 da kurulumu?
Hocam gerekli sürücüleri Windows Update kuracaktır ancak chipset sürücülerini sizin kurmanız gerekecek anakart modelini paylaşırsanız size yardımcı olabilirim ancak ekran kartı sürücülerini kontrol etmekte fayda var her zaman son sürümü yüklemiyor.

Hocam gerekli sürücüleri Windows Update kuracaktır ancak chipset sürücülerini sizin kurmanız gerekecek anakart modelini paylaşırsanız size yardımcı olabilirim ancak ekran kartı sürücülerini kontrol etmekte fayda var her zaman son sürümü yüklemiyor.
Biostar a320m.
Windows To Go kuruyorsunuz şu an.
Siz bilgisayara Windows mu yüklemek istiyorsunuz yoksa Windows'u USB üzerinden kullanmak mı?
Hazır PC ye USB üzerinden Windows kurucam.
Windows To Go kuruyorsunuz şu an.
Siz bilgisayara Windows mu yüklemek istiyorsunuz yoksa Windows'u USB üzerinden kullanmak mı?
Hazır PC ye USB üzerinden Windows kurucam.

@Lord Raiden hocamın dediği gibi Windows To Go kuruyorsunuz sizin Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum bunu kurmanız lazım çok basit bir işlem tekrardan yapmanız gerekiyor bu gönderdiğim linkteki ile Rufus kullanmanıza gerek yok kendisi ayarlıyor. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa bu siteden bilgisayarınızı kurduktan sonra alt taraflarda Chipset bölümü var orada işletim sisteminize uyan en son sürümünü kurunuz.

@Lord Raiden hocamın dediği gibi Windows To Go kuruyorsunuz sizin Windows 10'u İndirin bunu kurmanız lazım çok basit bir işlem tekrardan yapmanız gerekiyor bu gönderdiğim linkteki ile Rufus kullanmanıza gerek yok kendisi ayarlıyor. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa bu siteden bilgisayarınızı kurduktan sonra alt taraflarda Chipset bölümü var orada işletim sisteminize uyan en son sürümünü kurunuz.
Hocam ben şimdi kurduktan sonra mi yapicam birde kuramam 24 saat sürdü üstüne kursak ne kurcaksak.

Bunu inceleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı