Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 9 Ocak 2023 #1 Ekran kartı 1660 super Yeni aldığım ekran kartımı taktıktan sonra böyle bir hata almaya başladım. Sebebini bilen var mı? Dosya Ekleri image.jpg 103,3 KB · Görüntüleme: 280 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2023
Meg Griffin Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 179 Çözümler 2 Yer Weiner, Arkansas 9 Ocak 2023 #2 Alyven dedi: Yeni aldığım ekran kartımı taktıktan sonra böyle bir hata almaya başladım. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tuşa basınca ne oluyor? Secure Boot kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
Alyven dedi: Yeni aldığım ekran kartımı taktıktan sonra böyle bir hata almaya başladım. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tuşa basınca ne oluyor? Secure Boot kapatmayı dene.
KS KS Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 9 Ocak 2023 #3 Meg Griffin dedi: Tuşa basınca ne oluyor? Secure Boot kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Missing operating System hatası alıyorum ama bilgisayarı tekrar başlattıgım zaman düzeliyor. Artı 0 Eksi
Meg Griffin dedi: Tuşa basınca ne oluyor? Secure Boot kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Missing operating System hatası alıyorum ama bilgisayarı tekrar başlattıgım zaman düzeliyor.
Meg Griffin Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 179 Çözümler 2 Yer Weiner, Arkansas 9 Ocak 2023 #4 Alyven dedi: Missing operating System hatası alıyorum ama bilgisayarı tekrar başlattıgım zaman düzeliyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Windows'u en üst sıraya al. Artı 0 Eksi
Alyven dedi: Missing operating System hatası alıyorum ama bilgisayarı tekrar başlattıgım zaman düzeliyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Windows'u en üst sıraya al.
KS KS Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 9 Ocak 2023 #5 Meg Griffin dedi: BIOS'tan Windows'u en üst sıraya al. Genişletmek için tıkla... Zaten ilk sırada. Artı 0 Eksi