UEFI olmadan kurulumu

Muhammed Han

Centipat
Daha fazla  
Bakın dostlarım, benim bir arkadaşım var ve 3-4 ay önce yeni PC almıştı, ve PC'sinde UEFI desteği vardı. Benim işim düştü dedim bana USB belleği ver bende kurayım ama baktım bende UEFI desteği yok G41M-P26 anakart modelim. Şimdi halihazırda içinde Windows 10 dosyaları yüklü flashbellekle benim PC de nasıl kurulum yapabilirim?

Bakın dostlarım, benim bir arkadaşım var ve 3-4 ay önce yeni PC almıştı, ve PC'sinde UEFI desteği vardı. Benim işim düştü dedim bana USB belleği ver bende kurayım ama baktım bende UEFI desteği yok G41M-P26 anakart modelim. Şimdi halihazırda içinde Windows 10 dosyaları yüklü flashbellekle benim PC de nasıl kurulum yapabilirim?
Normal bir şekilde Boot menüsünden USB belleği seçerek kurulum olur.

Bilgisayarınız açılıyor mu içinde Windows var mı varsa ISO'yu siz MBR şeklinde yazdırın Windows yoksa arkadaşınızdan MBR şeklinde yazmasını rica edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı