Yunusakd Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 44 10 Aralık 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım.
Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 10 Aralık 2022 #2 USB'yi MBR yapmak lazım. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Aralık 2022 #3 Yunusakd dedi: Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım. Genişletmek için tıkla... Sistemin UEFI'ya da legacy olmasının kurulum açısından farkı yoktur. Siz kurulum USB'sini hazırlarken buna göre hazırlayacaksınız geri kalanlar hepsi aynı. Artı 0 Eksi
Yunusakd dedi: Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım. Genişletmek için tıkla... Sistemin UEFI'ya da legacy olmasının kurulum açısından farkı yoktur. Siz kurulum USB'sini hazırlarken buna göre hazırlayacaksınız geri kalanlar hepsi aynı.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #4 Yunusakd dedi: Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile USB belleği MBR olarak yazdırın sonra normal kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yunusakd dedi: Merhaba. Bilgisayarımda recovery hatası alıyorum. Birkaç Technopat videosu izledim. UEFI adlı bir şey varmış. UEFI'siz kurulum nasıl yapacağım USB'ye? Not: USB'li kurulum yapmayı denedim UEFI yüzünden kuramadım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile USB belleği MBR olarak yazdırın sonra normal kurulum aşamalarına geçebilirsiniz.
KS KS Yunusakd Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 44 10 Aralık 2022 #5 387354 dedi: USB'yi MBR yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... MBR ne oluyor hocam biraz açıklarmısınız Artı 0 Eksi
387354 dedi: USB'yi MBR yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... MBR ne oluyor hocam biraz açıklarmısınız
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #6 Yunusakd dedi: MBR ne oluyor hocam biraz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... MBR legacy BIOS için. GPT ise UEFI için. Yani bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa MBR olarak kurman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Yunusakd dedi: MBR ne oluyor hocam biraz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... MBR legacy BIOS için. GPT ise UEFI için. Yani bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa MBR olarak kurman gerekiyor.
KS KS Yunusakd Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 44 10 Aralık 2022 #7 387354 dedi: USB'yi MBR yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Rufus ile USB belleği MBR olarak yazdırın sonra normal kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, bilgisayarım birkaç defa bozulmuştu onda da sen yardımcı olmuştun tekrardan teşekkürler hocam. Yunusakd dedi: Prime777 dedi: MBR legacy BIOS için. GPT ise UEFI için. Yani bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa MBR olarak kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Windows 10 ama ben Windows 7'nin ISO'sunu indirdim olur mu yine hocam biraz hızlı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 11 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
387354 dedi: USB'yi MBR yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Rufus ile USB belleği MBR olarak yazdırın sonra normal kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, bilgisayarım birkaç defa bozulmuştu onda da sen yardımcı olmuştun tekrardan teşekkürler hocam. Yunusakd dedi: Prime777 dedi: MBR legacy BIOS için. GPT ise UEFI için. Yani bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa MBR olarak kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Windows 10 ama ben Windows 7'nin ISO'sunu indirdim olur mu yine hocam biraz hızlı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #8 Yunusakd dedi: Bilgisayarım Windows 10 ama ben Windows 7'nin ISO'sunu indirdim olur mu yine hocam biraz hızlı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparsanız sıkıntı olmaz. Windows 7 kuracaksanız USB ile format atarak kurun dediğim işlemleri yaparak. Artı 0 Eksi
Yunusakd dedi: Bilgisayarım Windows 10 ama ben Windows 7'nin ISO'sunu indirdim olur mu yine hocam biraz hızlı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparsanız sıkıntı olmaz. Windows 7 kuracaksanız USB ile format atarak kurun dediğim işlemleri yaparak.