Ülkece Çöküşteyiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zamlar her ülkede oluyor, siz yaptigimiz atilimlara bakin. Bakin parti olarak demiyorum Türkiye olarak yaptigimiz atilimlar.
Siz iletimdeki mizanseni anlayamadiniz.

Zamlar her ülkede oluyor, siz yaptigimiz atilimlara bakin. Bakin parti olarak demiyorum Türkiye olarak yaptigimiz atilimlar.
Siz iletimdeki mizanseni anlayamadiniz.

Sizin zihniyet çok zeki zati siz anladınız. Biz anlayamadık ya sizi ne ile uyutuyorlar anlamıyorum. Türkiye olarak yaptığımız atılımların hepsi fos çıkıyor. Yerli diye üretilen araçlar uçaklar bakıyorsun ki parçalar Amerika üretim tasarım Avrupa mühendisleri tasarımı ama sorsan yerli ürün 2005'de güya MPT-76 2 sene içerisinde Mehmetçiğe teslim edilecekti 12 sene geçti Mehmetçik hala HK-33 kuş silahı kullanıyor. Sizin atılımlar yalan oldu.

@IISilenTNightII Bence sen okuduğunu anlamayı öğren

Aklını kendine sakla senin verdiğin öğüte akla ihtiyacım yok. Benden daha mı akıllısın yada dahamı çok biliyorsun. Zencilerin bir lafı var bildin mi.

Çok çok büyük kahkaha attım abi. Var ol sen!

Baydı artık bu konular. Sağa sola çemkirip durmak yerine ülkeyi kalkındırmayı düşünsek 93 yılda çok daha iyi hale gelebilirdik. Siyasi düşünüp halkın farklı düşünen kısımlarına saldırıp duran ahmaklar yüzünden bu haldeyiz. Ne A partisi, ne B partisi. Bizi kurtaracak olan biziz. Ama farkında olan mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…