Ülkece Çöküşteyiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ciddi olamazsın. Kusura bakma da seni ayakta uyutmuşlar. Her gün şehit haberi geliyor. Zam almış başını gidiyor işsizlik artmak ta basın özgürlüğü demişsin bugün hükümet adına biri birşey deme ye kalksa hemen içeri alınıyor. Demokratik açılım yapılmış tamamen yalan düzmece dağda askerime ateş eden vatan haini serbest mi bırakacaktık.

Zamlar her ülkede oluyor, siz yaptigimiz atilimlara bakin. Bakin parti olarak demiyorum Türkiye olarak yaptigimiz atilimlar.
Siz iletimdeki mizanseni anlayamadiniz. :)

Zamlar her ülkede oluyor, siz yaptigimiz atilimlara bakin. Bakin parti olarak demiyorum Türkiye olarak yaptigimiz atilimlar.
Siz iletimdeki mizanseni anlayamadiniz. :)

Sizin zihniyet çok zeki zati siz anladınız. Biz anlayamadık ya sizi ne ile uyutuyorlar anlamıyorum. Türkiye olarak yaptığımız atılımların hepsi fos çıkıyor. Yerli diye üretilen araçlar uçaklar bakıyorsun ki parçalar Amerika üretim tasarım Avrupa mühendisleri tasarımı ama sorsan yerli ürün :D 2005'de güya MPT-76 2 sene içerisinde Mehmetçiğe teslim edilecekti 12 sene geçti Mehmetçik hala HK-33 kuş silahı kullanıyor. Sizin atılımlar yalan oldu. :D:D

@IISilenTNightII Bence sen okuduğunu anlamayı öğren (y)

Aklını kendine sakla senin verdiğin öğüte akla ihtiyacım yok. Benden daha mı akıllısın yada dahamı çok biliyorsun. Zencilerin bir lafı var bildin mi. :D:D

@Astra bence yanlis düsünüyorsun, Türkiye'miz asla bu kadar demokrasiye ve özgürlüklere doymamisti.

• Azinlik haklarini verdik
  • Demokratik acilim yaptik
  • Ekonomi'de büyük atilimlar yaptik
  • Dünyanin en zengin 16. ülkesiyiz
  • Elektriksiz, Yolsuz köy kalmamistir
  • Yargiyi tamamen bagimsiz biraktik
  • Terör ha bitti ha bitecek
  • Rüsveti bitirdik
  • Basin özgürlügünde büyük atilimlar yaptik her insan diledigini yazabiliyor
  • Suriyelilere is ve as bulduk
  • Turizm'de rekor üzerine rekor kirdik
  • Irtica'yi tarihe gömdük

Onlar konusur, biz yapariz :)

Bana Türkiye'de fakir tek insan gösteremezsiniz, en kötü ihtimal asgari maas ile calisip rahat rahat yasayabilir bir cekirdek Aile. Bakin fazla uzaga gitmeden size bu siteden bir örnek vereyim, normal maas alan insanlar bile burada diledigi sistemi istedigi gibi topluyor.

Lütfen bozgunculuk yapmayalim.

Sevgiler :)
Çok çok büyük kahkaha attım abi. Var ol sen!

Baydı artık bu konular. Sağa sola çemkirip durmak yerine ülkeyi kalkındırmayı düşünsek 93 yılda çok daha iyi hale gelebilirdik. Siyasi düşünüp halkın farklı düşünen kısımlarına saldırıp duran ahmaklar yüzünden bu haldeyiz. Ne A partisi, ne B partisi. Bizi kurtaracak olan biziz. Ama farkında olan mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı