Ülkeden kaçmak artık mümkün değil

İnsan haklarını sadece İstanbul Sözleşmesi mi koruyor?
Tabii ki sadece o değil ama ne varsa gidiyor ve daha iyisi gelmiyor. Mesela bugün yine hakları koruyan bir kanun hakkında daha kaldırılsın diyeni gördüm mesela. Gün gelir o da kaldırılırsa şaşmam.

"Kapitalizm" ifadesini "havalı" olmak için kullanıldığını sanıyorsan sende biraz sorun var. Adamın dediğini doğru bulmuyorsan böyle "dalga geçerek" değil de düzgün ve somut bir şekilde cevap vermen daha mantıklı olurdu.

Ülkemde aç kalırım gidip ırkçılık duymam razıyım bu duruma. Bu ülke bu zamanlara böyle gelmedi, zamanında doların 1TL olduğu günleri de gördüm ben. 13. yaşındaki sayın kardeşlerim, zamanında gördüysek yine görebiliriz imkansız bir durum yok.

ABD ve AB, Türkiye'den kaçanlara artık oturum vermiyormuymuş? O ülkelerdeki abilerinizmi bilgilendirdi sizi. Bu istihbaratı nereden aldınız?

Boğaziçi vs. bu okullar çöp değil. Bu okullardan mezun olanlar boşuna okumuş değil yani. Çok boş bir konu açmışsınız.

Ümidi kalmayan 3-5 önemsiz sahtekar adam gitse ne olur gitmese ne olur? Siz gidin. Lütfen gidin. Gerçek vatan sevdalıları bu ülkeyi düzeltir. Paşa paşa geri gelmek istersiniz. Ama çok geç olur.
Kısacası soruyorum, 15 Temmuz'ta ne yaptın? Bu kadar vatan sevdalısın, 15 Temmuz'ta bir şeyler yapmış olman lazım değil mi?

Söyleyecek sözün kalmayınca, araya Vatanı sıkıştırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…