Ülkeden kaçmak artık mümkün değil

Memuriyet Green Card sağlamıyor, Green Card'ın 25 yaş ile uzaktan yakından alakası yok. Memuriyet kendisine ömür boyu, evladına 25 yaşına kadar kullanabileceği yeşil pasaport sağlar. Ki bu pasaport sadece vize işlemini geçmenize yarar yine oturum ve vatandaşlık için aynı süreçten geçersiniz.

Yurt dışında akrabalarım var. Oradan bir kızla evlenip vatandaşlık da alabiliyorum. :D
Senin daha karar yetkin yok, ailenin izni olmadan iş yapamıyorsun canım benim.

Ailemle oturup konuştum. Hatta bu yaz yurtdışına çıkmayı planlıyoruz. Neden bu kadar kastın?

Nasıl uzaktan yakından alakası yok. Kendiniz diyorsunuz 25 yaşına kadar kullanılabilir diye. :D Google'a Memurlar ve Green Card yazsan bile çıkıyor. Bir şey bilmeden neden konuşuyorsun anlayamadım. :D
Ben mi bir şey bilmiyorum 😁 Amerika hangi Türk üniversitesini tanıyor da Türkiye memura Green Card veriyor? Amerika’nın yarım milyon dolara sattığı karta Türkiye’deki bütün memurlar sahip mi yani? Green Card ile 25 yaşın ne alakası var? Yeşil pasaport sahibi olarak soruyorum bunları sana. Ben mi bir şey bilmiyorum?
Yurt dışında akrabalarım var. Oradan bir kızla evlenip vatandaşlık da alabiliyorum. :D

Ailemle oturup konuştum. Hatta bu yaz yurtdışına çıkmayı planlıyoruz. Neden bu kadar kastın?
Yurtdışındaki bireyle evlenen herkes vatandaşlık alır zaten. Ailen Green Card diyorsa yanlış biliyor.

Kurtuluş Savaşı'nda koca ülkede kaç tane üni vardı 3 mü, 4 mü? Çocukların kaçı okuyabilecek maddi güce ve bilgi birikimine sahipti? Benim yakındığım bir durum yok, azınlıkların büyük istisnalar dışında devrim yapamayacağını, ülkeyi "kurtaramayacağını" dile getiriyorum. Ortak amaç olmadıkça böyle bir şey mümkün değil. Bunu görmeye de şu an kimsenin ömrü yetmez 👍
Hepsi okumuyordu doğru fakat çoğu da hayallerini bırakıp gitti o savaşa. Kimisi yeni evlendiği karısını bırakıp gitti kimisi okulunu kimisi oynadığı kulübü...

Azınlığın ne kadar büyük olduğuna göre değişir, bunu öğrenmek için örneklere bakmak yeterli (gene istisnai durumlar dışında) . "Ortak amaç" cümlesine katılıyorum.

Hangi konuların ilgi çekeceğini, hangilerinin fazla etkileşim vereceğini iyi kavramışsın. Her gün bu tarz konular açıyorsun. Sürekli şikayet halindesin, halbuki değiştirmek için hiçbir çaba içinde değilsin. Çaba içinde olanları da karamsar düşüncelerinle yollarından saptırıyorsun. Bu ülkede veya başka ülkede çalışan insanı havada kaparlar. Sen işinde iyi olursan ülkeden kaçmana gerek kalmadan bu ülkede refah bir hayat sürebilirsin. O yurt dışı diye bahsettiğin mevzularda her ipsiz sapsızı ülkeye almıyorlar, burada sürünüyorsan orada da sürünürsün. Oraya gidebilmek için evet nitelikli olman lazım, nitelik için ise bomboş şikayet konuları ile değil çalışarak elde edersin.

Ben mi bir şey bilmiyorum 😁 Amerika hangi Türk üniversitesini tanıyor da Türkiye memura Green Card veriyor? Amerika'nın yarım milyon dolara sattığı karta Türkiye'deki bütün memurlar sahip mi yani? Green Card ile 25 yaşın ne alakası var? Yeşil pasaport sahibi olarak soruyorum bunları sana. Ben mi bir şey bilmiyorum?

Yurtdışındaki bireyle evlenen herkes vatandaşlık alır zaten. Ailen Green Card diyorsa yanlış biliyor.

Green Card'ın 25 yaşla alakası sizin de dediğiniz gibi memur çocuklarının 25 yaşına kadar kullanabilme izni var. Ben de memur çocuğu olarak bundan bahsediyorum ve evet yanlış bilmiyorsunuz Türkiye'de 20 yıldan fazla memurluk yapan bütün memurların Green Card'ı bulunuyor. Memur çocuğu olarak bu olayı araştırdım ve anlamadığım neden hala bilmediğiniz halde konuşmaya devam ediyorsunuz. :D
Ben mi bir şey bilmiyorum 😁 Amerika hangi Türk üniversitesini tanıyor da Türkiye memura Green Card veriyor? Amerika'nın yarım milyon dolara sattığı karta Türkiye'deki bütün memurlar sahip mi yani? Green Card ile 25 yaşın ne alakası var? Yeşil pasaport sahibi olarak soruyorum bunları sana. Ben mi bir şey bilmiyorum?

Ailem Green Card demiyor. Google Amca Green Card diyor. :D

Green Card'ın 25 yaşla alakası sizin de dediğiniz gibi memur çocuklarının 25 yaşına kadar kullanabilme izni var. Ben de memur çocuğu olarak bundan bahsediyorum ve evet yanlış bilmiyorsunuz Türkiye'de 20 yıldan fazla memurluk yapan bütün memurların Green Card'ı bulunuyor. Memur çocuğu olarak bu olayı araştırdım ve anlamadığım neden hala bilmediğiniz halde konuşmaya devam ediyorsunuz. :D

Ailem Green Card demiyor. Google Amca Green Card diyor. :D
Kaynak gösterir misin memurların Green Card sahibi olduğuna dair? Green Card Amerika'da çalışma ve oturma izni verir haberin var mı bundan? Başka hiçbir hak tanımaz. Türkiye memurlara Green Card dağıtmıyor. Ne öyle bir yetkisi, ne de onu karşılayacak bütçesi var. Ayrıca Green Card ile yaşın uzaktan yakından hiçbir alakası yok. 60 yaşında biri rahatlıkla Green Card sahibi olabilir.
Yeşil pasaport nedir?
Green Card nedir?
Ailen Green Card demiyor biliyor çünkü onun yeşil pasaport olduğunu. Tebrik ediyorum cahil özgüveni yok onlarda.
Türkiye'deki memurlara yeşil pasaport verilir, Green Card verilmez.

Zekası, imkanı olan çoktan yurt dışına gidip hayatını kurtardı. Artık bu saatten sonra hiçbir Avrupa ülkesi bize vatandaşlık vermez. Zaten ekonomik kriz var, eğitim sistemi yerlerde, hangi parayla hangi tahsille millet yurtdışına gidip hayatını kurtaracak. Eğer anneniz babanız sayılı zenginlerden değilse bizimle sürüneceksiniz. Kimse boşuna ülkeden kaçıp hayatını kurtarma hayalleri kurmasın, yapamadığınızda acısı büyük olur. Artık biz bizeyiz, bu ülkede yaşadığımız sürece sürüneceğiz. Suriyelilerde malum her gün bir çocuk yapıyor, kendi ülkemizde mülteci olacağız. Hayal kurmak bile bize çok.
Maddi imkanları geçtim insan hakları ne olacak? Daha bugün İstanbul Sözleşmesi feshedildi. Kadınlar ve benim gibi LGBT bireyler önemsenmiyor. Bu ülkede düşüncelerimi ve nasıl biri olduğumu göstermek zor. Para kazanabilecek duruma gelsem de içim asla rahat olamayacak.

Maddi imkanları geçtim insan hakları ne olacak? Daha bugün İstanbul Sözleşmesi feshedildi. Kadınlar ve benim gibi LGBT bireyler önemsenmiyor. Bu ülkede düşüncelerimi ve nasıl biri olduğumu göstermek zor. Para kazanabilecek duruma gelsem de içim asla rahat olamayacak.
İnsan haklarını sadece İstanbul sözleşmesi mi koruyor?

Kaynak gösterir misin memurların Green Card sahibi olduğuna dair? Green Card Amerika'da çalışma ve oturma izni verir haberin var mı bundan? Başka hiçbir hak tanımaz. Türkiye memurlara Green Card dağıtmıyor. Ne öyle bir yetkisi, ne de onu karşılayacak bütçesi var. Ayrıca Green Card ile yaşın uzaktan yakından hiçbir alakası yok. 60 yaşında biri rahatlıkla Green Card sahibi olabilir.
Yeşil pasaport nedir?
Green Card nedir?
Ailen Green Card demiyor biliyor çünkü onun yeşil pasaport olduğunu. Tebrik ediyorum cahil özgüveni yok onlarda.
Türkiye'deki memurlara yeşil pasaport verilir, Green Card verilmez.

1.'si Memurlara verilen Green Card'dan bahsediyorum. Elbette bir 70 yaşında da olsa bir insan Green Card alabilir ama devletin memurlara verdiği Green Card'da memur çocukları 25 yaşına kadar yararlanabiliyor.

2.'si Green Card ile Yeşil pasaportun aynı şeyler olduğunu sanıyordum bu konuda sizden özür diliyorum.

1616260682365.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı