Ülkemden umudumu kestim

  • Konuyu başlatan Silinen üye 458979
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu 2 saniye önce değiştirdim 2 aylık profil fotoğrafımı, ne ara fark edildi ? Umudumuz onların bu ülkeyi düzeltmesi değil de ben bir birey olarak ne yapabilirim düşüncesi olmalı. Dediğim gibi felaket tellalığı yapmanın bir gereği yok. Sen de ben de aynı ülkede yaşıyoruz, biz oldukça ülke var olur, biz yoksak ülke de olmaz. Karşıt görüşlü birisine '''' emojisi atarak bir yere varamazsın.
 
Ülkesini, vatanı seven insanları zor durumda bırakıp başka yerlerde yaşamasını düşündürecek dereceye getiren insanlar değil de ben mi suçluyum bunları söyleyince? Gerçekler acıdır.

Atalarımızın canları pahasına yaşattığı bu ülkeyi yaşanmaz hala getiren insanlardan hesap sorun. Gerçi onu anlasaydınız çoktan bu durumdan kurtulabilirdik.
Sen şimdiki iktidarın iyi olduğunu mu düşünüyorsun?

Cidden halinden memnun musun?

Bu ülkede Suriyelere verilecek parayı gençlere yatırım olarak kullansaydı baştakiler şu anda çok farklı bir Türkiye'den bahsediyor olabilirdik. Yok ama din kardeşimiz onlar pardon(!).
 
2 yıla ülkede satılmadık bi arazi kalmaz umarım.
 

Evet değişsin. Değişiklik her zaman iyidir. Ama şu anki muhalefetin vaatlerine bakarsak durum daha kötüye gidecek. Sadece bir kişi var verebileceğim. O da bağımsız aday olursa. Eğitim sisteminde maalesef haklısınız. Yanlış hatırlamıyorsam erdoğan 2014'te cumhurbaşkanı oldu?
 
@Ahmet_N34 Dostum benim bir parti tuttuğum yok. Mesajlarımda bahsettim zaten şu anda uygun bir adayda yok benim oy verebileceğim. Erdoğan 2002 yılından beri bu ülkeyi yönetiyor.
 
Bana 1 tane kanıt göstersene. ''Hükümet ülkeyi kötü yönetiyor'' deyip içeri atılan 1 kişi göster lütfen.
Jahrein sadece yayınlarında hükümete eleştiri yaptı diye Terörle Mücadele tarafından karakola çağrılıp imza atmak zorunda kaldı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…