Ülkemiz neden kötü?

Bunca para basılıyor. Adamlar sağlam bir direktör alıp sağlam maaş bağlayarak spor camiamızı daha da büyütmeyi neden denemiyor? Vekiller vs zaten yüksek maaş alıyor. Enflasyonun artması onların işine gelmiyor çünkü para değersizleşiyor. Peki ya basılan onca para nereye gidiyor?

Leş gibi düşünce sanayiye verelim o zaman düşüncesi. Okulu yapamıyorum diye sanayiyi bana da söylediler zamanında. Arada okulu her öğrenci boşlar, 2 hafta önce boşladığımda aynısı tekrar söylendi. Ben keresteciliği iyi yapabiliyorken atıyorum neden illa sanayi diyip göz korkutuyorlar? Bu fikir, düşünce hiç değişmeyecek mi?

Olimpiyatlara katılan adamlara öğretmen maaşını layık gören ülkede kimse spora falan yönelmez.

Nüfusla ilgisi olsaydı Çin hep dünya şampiyonu olurdu...

Müslümanlık. Düşünün ve araştırın. Müslümanlık olmasaydı siyaset farklı olurdu, insanların davranışı farklı olurdu vs. vs. çok uzar bu liste. Bu benim düşüncemdir.
Aslında sırf Müslüman olduğumuz için çoğu yerde baskı altındayız. Geri kaldığımız için ayıya dayı demediğimiz için baskılar iyice arttı. Sözde laik'liği yapabilseydik şuan daha farklı olurdu her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…