Çocuğunun futbola mükemmel bir yatkınlığı var ama matematik yapamıyor mu? Sakın çocuğunu bir futbol okuluna vereyim deme. Matematik öğretmeni tut. Öğretmen tutamıyorsan çocuğuna matematik yapamadığı için şiddet uygula.
Çünkü Türk aile yapısı bozuk. Herkes oğlum doktor avukat olsun diye uğraşıyor.
Yanlış konudasın sen.Müslümanlık. Düşünün ve araştırın. Müslümanlık olmasaydı siyaset farklı olurdu, insanların davranışı farklı olurdu vs. vs. çok uzar bu liste. Bu benim düşüncemdir.
Nüfusla ilgisi olsaydı Çin hep dünya şampiyonu olurdu...Arjantin kazandıktan sonra kendi kendime şunu dedim;
"40 milyonluk Arjantin bile şöyle takım kurabiliyor, koskoca 80 milyonluk Türkiye bir takım kuramıyor. Vallahi rezil haldeyiz." dedim.
Tartışmalı bir konu olacak fakat soruyorum,
Bizim ülkemiz neden böyle?
Yani yetenekli yarışmacımız mı yok? Oyuncumuz mu yok? Neden biz bir Ronaldo, bir Messi çıkaramıyoruz? Neden üretemiyoruz? Bilim adamımız mı yok?
Aslında sırf Müslüman olduğumuz için çoğu yerde baskı altındayız. Geri kaldığımız için ayıya dayı demediğimiz için baskılar iyice arttı. Sözde laik'liği yapabilseydik şuan daha farklı olurdu her şey.Müslümanlık. Düşünün ve araştırın. Müslümanlık olmasaydı siyaset farklı olurdu, insanların davranışı farklı olurdu vs. vs. çok uzar bu liste. Bu benim düşüncemdir.
Doğru yazdımYanlış konudasın sen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.