Ülkemizde kadınlara neden pozitif ayrımcılık uygulanmalı?

Hocam doğru söylüyorsunuz o konuda. Biraz feminaziye dönüyor o şekilde. Ama Güjlü kadın yazınca garip geldi, ondan yazdım.

Aga o geçiyor büyük ihtimalle.

Hocam o arkadaş az önce erkekleri savunuyordu da, ne demek istediğini tam anlamadım. İroni yapıyor büyük ihtimalle. Ama neden bu kadar kızdığınızı anlamadım. Konu sahibi hocamın demek istediği pozitif ayrımcılık bu. Aşırıya kaçmadan alttan bunu demek. Neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz ki? Bu arada yazdıklarımı okuyunca vallahi kendimden utandım. Eşim yok, sevgilim yok. Sanki karımı savunuyormuşum gibi hissettim. Yumuşaklık belirtisi gibi oldu hocam ya.

Nafaka olayı gerçekten çok saçma Konya'da birisi 1 gün evli olduğu kişiye 6 yıldır nafaka ödüyor hem de kadının doktor eşi olmasına rağmen.

( Hocam bu arada bazı kişilerin açtığı saçma sapan kadın konularından sonra mis gibi geldi)

Eli kolu tutan herkes eşit olmalıdır. Biri diğerinden üstün olması toplumda sadece ayrışmaya yol açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…