Ülkemizde kadınlara neden pozitif ayrımcılık uygulanmalı?

Belirli bir süre için evet ama bu pozitif ayrımcılık sorunları çözmez. Bizim bu sorunları çözmek için her yaştan insana bu konu ile alakalı eğitim vermemiz lazım ama daha öğrenme çağındaki çocuklara bu pandemi sürecinden düzgün eğitim veremeyen hatta pandemi yokken bile düzgün eğitim veremeyen günümüz Türkiye'sinin bunu yapabileceğinden veya yapacağından şüphe duyuyorum.

Konuyu fazla uzatmamak lazım, onlar bizden 250 gram fazla.
Klasik errkek feminist düşmanları, onların tabiriyle f*minist

-250 gr. farkı yaa hahahaha
-Küflü küflü ahahahah
-İyi avlar hocam ahahaha
-Feminist kız düşürmeye çalışıyor ya hahahaha

İçimi döktüm.
İçini dökmüşsün ama yanlış dökmüşsün konuda derdinin dermanı var

Mesela örneğinizden devam edebilir miyim? Öncelikle insanları işe alırken zaten ülkede torpil bir adım önde oluyor. Bu dediğim iş ile alakalı olduğu için konudan biraz uzak ama o konularda cins eşitliğinden önce adaletli atama getirilmeli.
Klasik errkek feminist düşmanları, onların tabiriyle f*minist

-250 gr. Farkı yahu hahahaha.
-Küflü küflü ahahahah.
-İyi avlar hocam ahahaha.
-Feminist kız düşürmeye çalışıyor ya hahahaha.

Küflü bu arada.

Hocam forumdaki kitleye bak ya. Biri 2023'te süper gücüz der, biri dinde kadını dövmenin sevap olduğunu söyler, biri erkekleri kadınlar dövüyor der, biri kadınlara fazla hak veriyoruz der, biri yazılanı okumaz, biri konuyu saptırır, biri kendi fikrinden dönmez, biri konu hortlatır, biri forumu gömer, biri bilmediğine sallar yorum yapar, biri gülücük atar gider. Bu arada PP'sine kafasında ekmek olan kedileri koyanlar sanki metni tam okumuyor ha. Dikkatimi çekti.

Aklıma çok yaratıcı küflüler geliyor, pardon küfürler

Balık hafızalı olunca tabii, sizle tartışmayacağım. Okuma anlama yetiniz gelişmemiş daha. Twitter 1 tık uzakta orada yazsaydınız bunları alırdınız ilginizi.

Lütfen artık konuşma. Bak gerçekten kimse seni ciddiye almıyor. Alakasız şeyler yazıyorsun metnini uzatmak için. Bu yüzden kendini küçük duruma düşürüyorsun.

3. dünya ülkelerinde pozitif ayrımcılık ezilen cinsiyete, ezilen etnik kökene olmalıdır. Zaten bir ülkeyi eğitebilirsen vs. o ülke 3. dünya ülkesi olmaktan çıkar. Bahsettiğim durum 3. dünya ülkeleri için geçerli. Mükemmel bir eşitsizliğin olduğu ülkeler için geçerli.
Adaletli atama, liyakat zaten olmalı. Fakat ülkemizde pek mümkün değil yakın gelecekte.
İşte herkesi eğitemezsin bu mümkün değil sadece bir hayal ülkede 80 milyon insan var. Tamam zamanın var hangi parayla 80 milyonu eğiteceksin.
Hayal değil. Pozitif ayrımcılık burada devreye giriyor işte. Boşuna 3. dünya ülkeleri demiyorum. Paramız yok, eğitemiyoruz, halk cahil. Bu yüzden bizim gibi ülkelerde ezilen gruba pozitif ayrımcılık uygulanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…