cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Eylül 2020 #111 Mehmet_Can dedi: Çok çok iyi demişsin o zaman anladım yaptığım bütün programları sadece Linux'a çıkartıcam. Genişletmek için tıkla... Bu senin tercihin olur. Windows kullananlar da senin programları kullanmasını istiyorsan ikisine de çıkartabilirsin.
Mehmet_Can dedi: Çok çok iyi demişsin o zaman anladım yaptığım bütün programları sadece Linux'a çıkartıcam. Genişletmek için tıkla... Bu senin tercihin olur. Windows kullananlar da senin programları kullanmasını istiyorsan ikisine de çıkartabilirsin.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 5 Eylül 2020 #112 Çünkü teknolojiyi tüketmek için kullanıyoruz. Bundan dolayı da Windows daha fazla işlerine geliyor.
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #113 İşte benim yapmak istediğim ne kadar iyi program yapıp sadece Linux'a çıkartırsam adam Linux kullanmak istiyecek.
İşte benim yapmak istediğim ne kadar iyi program yapıp sadece Linux'a çıkartırsam adam Linux kullanmak istiyecek.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Eylül 2020 #114 Mehmet_Can dedi: İşte benim yapmak istediğim ne kadar iyi program yapıp sadece Linux'a çıkartırsam adam Linux kullanmak istiyecek. Genişletmek için tıkla... Çok iddialısınız hocam. İnşallah istediğiniz uygulamayı yaparsınız ancak hedefiniz çok yüksek.
Mehmet_Can dedi: İşte benim yapmak istediğim ne kadar iyi program yapıp sadece Linux'a çıkartırsam adam Linux kullanmak istiyecek. Genişletmek için tıkla... Çok iddialısınız hocam. İnşallah istediğiniz uygulamayı yaparsınız ancak hedefiniz çok yüksek.
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #115 Ya da yapcağım programlama dilini sadece Linux'a çıkartırım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Eylül 2020 #116 Mehmet_Can dedi: Ya da yapcağım programlama dilini sadece Linux'a çıkartırım. Genişletmek için tıkla... Gittikçe seviyeyi yükseltiyorsunuz.
Mehmet_Can dedi: Ya da yapcağım programlama dilini sadece Linux'a çıkartırım. Genişletmek için tıkla... Gittikçe seviyeyi yükseltiyorsunuz.
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #117 cengover_ekin dedi: Gittikçe seviyeyi yükseltiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır gittikçe indiriyorum yorumlamalı bir dil yapmak daha kolay.
cengover_ekin dedi: Gittikçe seviyeyi yükseltiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır gittikçe indiriyorum yorumlamalı bir dil yapmak daha kolay.
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Eylül 2020 #118 Linux'un az kullanılmasının sebebi %60 oyun oynayanlar için olabilir. Ben de bir ara Linux'u sanal makineye kurup "Hackerlik" yapmaya çalışıyordum .
Linux'un az kullanılmasının sebebi %60 oyun oynayanlar için olabilir. Ben de bir ara Linux'u sanal makineye kurup "Hackerlik" yapmaya çalışıyordum .
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #119 Bir de o iş için uygun bir dil seçtim bile.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Eylül 2020 #120 Mehmet_Can dedi: Bir de o iş için uygun bir dil seçtim bile. Genişletmek için tıkla... Yapınca bizimle de paylaşırsanız destek veririz bizler de.
Mehmet_Can dedi: Bir de o iş için uygun bir dil seçtim bile. Genişletmek için tıkla... Yapınca bizimle de paylaşırsanız destek veririz bizler de.