M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #21 Anladım ama neden EBA'nın Linux sürümü çıkmadı?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Eylül 2020 #22 Milletimiz çok hazırcı maalesef. O zamanlar akıllı tahta da yerli işletim sistemimiz vardı. Belki bir çağı başlatacaktı. Ne beklersin; Wolteam, Metin2. Sonra niye bizde teknoloji yok, dışa bağımlıyız diye ağlıyorlar. GhosT1 dedi: 8.1'di o artık Pardus'a yavaş yavaş geçiliyor. Bizim ki sadece Pardus okuldaki tahtalar. Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte. Yani yaymaya çalışmış Türkiye, daha nasıl bir destek versin Linux'a değil mi ?
Milletimiz çok hazırcı maalesef. O zamanlar akıllı tahta da yerli işletim sistemimiz vardı. Belki bir çağı başlatacaktı. Ne beklersin; Wolteam, Metin2. Sonra niye bizde teknoloji yok, dışa bağımlıyız diye ağlıyorlar. GhosT1 dedi: 8.1'di o artık Pardus'a yavaş yavaş geçiliyor. Bizim ki sadece Pardus okuldaki tahtalar. Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte. Yani yaymaya çalışmış Türkiye, daha nasıl bir destek versin Linux'a değil mi ?
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #23 350070 dedi: Hatta Türkiye, dünya da eşi benzeri görüşmemiş bir şekilde yaymaya çalıştı. Okulda ki akıllı tahtalar Dual Boot aslında; Biri Windows ve diğer ise Pardus'tu. Bunu böyle ücretsiz yapan bir millet ve devlet tanımadım daha. Genişletmek için tıkla... Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor?
350070 dedi: Hatta Türkiye, dünya da eşi benzeri görüşmemiş bir şekilde yaymaya çalıştı. Okulda ki akıllı tahtalar Dual Boot aslında; Biri Windows ve diğer ise Pardus'tu. Bunu böyle ücretsiz yapan bir millet ve devlet tanımadım daha. Genişletmek için tıkla... Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Eylül 2020 #24 Mehmet_Can dedi: Anladım ama neden EBA'nın Linux sürümü çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir uygulama o ?
Mehmet_Can dedi: Anladım ama neden EBA'nın Linux sürümü çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir uygulama o ?
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #25 Mehmet_Can dedi: Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş geçiliyor. Ama bazı iş yerlerinde kullanılması gerekiyor.
Mehmet_Can dedi: Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş geçiliyor. Ama bazı iş yerlerinde kullanılması gerekiyor.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Eylül 2020 #26 Mehmet_Can dedi: Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Özeller kullanıyor. Adliyeye falan git, en basitinden kimlik değiştirmek için, işletim sistemine bak bi.
Mehmet_Can dedi: Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Özeller kullanıyor. Adliyeye falan git, en basitinden kimlik değiştirmek için, işletim sistemine bak bi.
M Mehmet_Can Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Yer /usr/bin 5 Eylül 2020 #27 350070 dedi: Nasıl bir uygulama o? Genişletmek için tıkla... Milli eğitim bakanlığının yaptığı uzaktan eğitim uygulaması.
350070 dedi: Nasıl bir uygulama o? Genişletmek için tıkla... Milli eğitim bakanlığının yaptığı uzaktan eğitim uygulaması.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 5 Eylül 2020 #28 Kullanıcı1355 dedi: Teknolojinin çok içinde olmayan, sıradan bir kullanıcıya zor geliyor. Ama yeniliklere açık olup öğrenmeye, en azından bilgi sahibi olmaya çalışsalar ne güzel olur. Bende Linux'un Kali dağıtımını kullanıyorum ve hala alışma sürecindeyim diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim.
Kullanıcı1355 dedi: Teknolojinin çok içinde olmayan, sıradan bir kullanıcıya zor geliyor. Ama yeniliklere açık olup öğrenmeye, en azından bilgi sahibi olmaya çalışsalar ne güzel olur. Bende Linux'un Kali dağıtımını kullanıyorum ve hala alışma sürecindeyim diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Eylül 2020 #29 GhosT1 dedi: Yavaş yavaş geçiliyor. Ama bazı iş yerlerinde kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ya özeller kulanıyor Windows. Mehmet_Can dedi: Milli eğitim bakanlığının yaptığı uzaktan eğitim uygulaması. Genişletmek için tıkla... O herhangi bir tarayıcı üzerinden çalışmıyor mu ?
GhosT1 dedi: Yavaş yavaş geçiliyor. Ama bazı iş yerlerinde kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ya özeller kulanıyor Windows. Mehmet_Can dedi: Milli eğitim bakanlığının yaptığı uzaktan eğitim uygulaması. Genişletmek için tıkla... O herhangi bir tarayıcı üzerinden çalışmıyor mu ?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 5 Eylül 2020 #30 CinarYilmaz dedi: Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'dan da başlayabilirdim fakat ben zordan başlamayı seviyorum.
CinarYilmaz dedi: Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'dan da başlayabilirdim fakat ben zordan başlamayı seviyorum.