Mehmet_Can
Picopat
Anladım ama neden EBA'nın Linux sürümü çıkmadı?
Daha iyi işte. Yani yaymaya çalışmış Türkiye, daha nasıl bir destek versin Linux'a değil mi ?8.1'di o artık Pardus'a yavaş yavaş geçiliyor.
Bizim ki sadece Pardus okuldaki tahtalar.
Hatta Türkiye, dünya da eşi benzeri görüşmemiş bir şekilde yaymaya çalıştı.
Okulda ki akıllı tahtalar Dual Boot aslında;
Biri Windows ve diğer ise Pardus'tu.
Bunu böyle ücretsiz yapan bir millet ve devlet tanımadım daha.
Nasıl bir uygulama o ?Anladım ama neden EBA'nın Linux sürümü çıkmadı?
Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor?
Hayır. Özeller kullanıyor. Adliyeye falan git, en basitinden kimlik değiştirmek için, işletim sistemine bak bi.Ama o zaman neden çoğu devlet kurumu hala Windows kullanıyor?
Nasıl bir uygulama o?
Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim.Teknolojinin çok içinde olmayan, sıradan bir kullanıcıya zor geliyor. Ama yeniliklere açık olup öğrenmeye, en azından bilgi sahibi olmaya çalışsalar ne güzel olur. Bende Linux'un Kali dağıtımını kullanıyorum ve hala alışma sürecindeyim diyebilirim.
Ya özeller kulanıyor Windows.Yavaş yavaş geçiliyor. Ama bazı iş yerlerinde kullanılması gerekiyor.
O herhangi bir tarayıcı üzerinden çalışmıyor mu ?Milli eğitim bakanlığının yaptığı uzaktan eğitim uygulaması.
Ubuntu'dan da başlayabilirdim fakat ben zordan başlamayı seviyorum.Alışma sürecinde kali nedir ya rabbim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.