Ülkemizde Satılan Klavyelerde Cherry MX Çeşitliliği Sorunu

MustafaDemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522360033
Herkese iyi forumlar. Klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım klavye kahverengi anahtara sahip. Fakat değiştirmek istediğim klavyenin ülkemizde kahverengi anahtarlı versiyonu bulunmuyor bunun sebebi nedir? Son zamanlarda genelde hep kırmızı anahtara sahip klavyeler satılmakta. Kırmızı anahtarlı klavye hiç kullanmadım. Kahverengi ile kırmızı anahtar arasında çok ciddi fark var mı? Bildiğim kadarıyla kırmızı anahtarlı sürümlerde atlama noktası yok.

Evet atlama noktası yok tek fark o.

Ülkede brown switch talep eden yok oyun oynayan red switch alıyor zevk için alan blue başka yok.
Ben sahsen siyah switch klavye satin almak istiyordum fakat neredeyse yurt disinda bile siyah switch klavyeler bulunmuyor. En iyisi duzgun bir klavye alip yurtdisindan switch satin almak. Belki bir sonraki bayramda klavyemin switchlerini brownlar ile degistiririm.

Ben sahsen siyah switch klavye satin almak istiyordum fakat neredeyse yurt disinda bile siyah switch klavyeler bulunmuyor. En iyisi duzgun bir klavye alip yurtdisindan switch satin almak. Belki bir sonraki bayramda klavyemin switchlerini brownlar ile degistiririm.
Hangi klavyeyi kullanıyorsun? Switchleri ne?

Black switch çok ağır ve zaten red ile aynı özellikte o yüzden pek yok.

Ben yeni klavye alıcak olsam brown veya blue (atlama noktalı) sonra FPS oyunlarında kullanılan tuşları red ile değiştirirdim.

Şuan klavyeme brown switch alsam çok masraflı olurdu red iyi 🙂

Evet atlama noktası yok tek fark o.

Ülkede brown switch talep eden yok oyun oynayan red switch alıyor zevk için alan blue başka yok.
Ben en çok, bu talebe göre stok bulundurmaya karşıyım. Az da olsa diğer switchler stoklarda bulundurmalı. Böylece herkes memnun olur.

Ben en çok, bu talebe göre stok bulundurmaya karşıyım. Az da olsa diğer switchler stoklarda bulundurmalı. Böylece herkes memnun olur.
Satan kişi talebe göre yapması normal ama bu klavye olduğu için bozulma vb. yok o yüzden bencede bulundurmalı ama yinede talebe göre yapması normal bir şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı