3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #31 Jaavei dedi: Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin. Genişletmek için tıkla... Konseyle Yönetilelim?
Jaavei dedi: Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin. Genişletmek için tıkla... Konseyle Yönetilelim?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #32 Jaavei dedi: Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzerek Kıbrıs'a kaç sonra Rum tarafına gir mülteci olarak. 500 Euro mu ne öyle bir para veriliyor diye biliyorum.
Jaavei dedi: Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzerek Kıbrıs'a kaç sonra Rum tarafına gir mülteci olarak. 500 Euro mu ne öyle bir para veriliyor diye biliyorum.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #33 Windows Adam dedi: Burada örgütleniyormuşüz Genişletmek için tıkla... Yok, gerçekten aşırı partizan birkaç kişiyi örgütledim mahalle savunması yapacağız 2023 de yaklaşık 400 kayıp verdirmeyi planlıyoruz.
Windows Adam dedi: Burada örgütleniyormuşüz Genişletmek için tıkla... Yok, gerçekten aşırı partizan birkaç kişiyi örgütledim mahalle savunması yapacağız 2023 de yaklaşık 400 kayıp verdirmeyi planlıyoruz.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #34 Suriye'de ne olduysa aynısını yapmaya çalışıyorlar biz Amerika kadar güçlü olalım isterken bazıları Amerika'nın kuklası olalım istiyor.
Suriye'de ne olduysa aynısını yapmaya çalışıyorlar biz Amerika kadar güçlü olalım isterken bazıları Amerika'nın kuklası olalım istiyor.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #35 Beni banlamayın. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beni banlamayın. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #36 Windows Adam dedi: Beni banlamayın. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki atmazsan bile Akp'ye gidiyor.
Windows Adam dedi: Beni banlamayın. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki atmazsan bile Akp'ye gidiyor.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #37 Windows Adam dedi: Burada örgütleniyormuşüz Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Çok gizli Bylock indirelim hemen(ışıklar yaklaşır kırmızı mavi ben şaka yaptım abi)
Windows Adam dedi: Burada örgütleniyormuşüz Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Çok gizli Bylock indirelim hemen(ışıklar yaklaşır kırmızı mavi ben şaka yaptım abi)
EmreSezgin Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 133 Yer Windows 10'da yaşıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2021 #38 Jaavei dedi: Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin. Genişletmek için tıkla... Çalışmadan hiçbir şey alamazsın ülkenin hali vasat bende biliyorum ama her siyası parti bir yerden sonra halkı umursamıyor.
Jaavei dedi: Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin. Genişletmek için tıkla... Çalışmadan hiçbir şey alamazsın ülkenin hali vasat bende biliyorum ama her siyası parti bir yerden sonra halkı umursamıyor.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.316 Makaleler 3 Çözümler 13 29 Temmuz 2021 #39 Valla ben okulumu bitirip gitmeyi planlıyorum. Bu ülkenin gidişatı hakkında pek bir şey söyleyemiyeceğim.
Valla ben okulumu bitirip gitmeyi planlıyorum. Bu ülkenin gidişatı hakkında pek bir şey söyleyemiyeceğim.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 29 Temmuz 2021 #40 388526 dedi: Konseyle Yönetilelim? Genişletmek için tıkla... Meclis bu yüzden var. Şu an başkanlık sistemi olduğu için pek bir değeri kalmadı sadece. Güçlendirilmiş Parlamenter sistem gelecek.
388526 dedi: Konseyle Yönetilelim? Genişletmek için tıkla... Meclis bu yüzden var. Şu an başkanlık sistemi olduğu için pek bir değeri kalmadı sadece. Güçlendirilmiş Parlamenter sistem gelecek.