Ülkemizin durumu ne olacak?

Valla ben okulumu bitirip gitmeyi planlıyorum. Bu ülkenin gidişatı hakkında pek bir şey söyleyemiyeceğim.
Okulu bitirip nereye gideceksin, nasıl gideceksin, gideceğin ülke neden seni almalı? Ben gideceğim demekle olmuyor.

20 dakikalığına gidiyorum geri geleceğim.

Meclis bu yüzden var. Şu an başkanlık sistemi olduğu için pek bir değeri kalmadı sadece. Güçlendirilmiş parlamenter sistem gelecek.

Meclis? O ne yeniyor mu? Başımızda ki adam karar veriyor ki meclis sözde var simge olarak.

Bizim şu telefon göster diyen dayılar, bir paket makarnaya kömüre kanan teyzeler, telefonla refah seviyesi ölçen sözde siyasiler, simit çayla aile geçindiren hükumet mensupları, aklını kiraya veren vatandaşlar, bu dünyadan göçüp gitmediği sürece bizim memleket düzelmez.

Başdaki değişse bile hala onun düşüncelerini savunacak milyonlarca insan var.

Çalışmadan hiçbir şey alamazsın ülkenin hali vasat bende biliyorum ama her siyası parti bir yerden sonra halkı umursamıyor.
Ayıptır sorması, şimdiye kadar iktidarda kaç siyasi parti gördünüz de böyle diyorsunuz? Ülkenin halini bildiğiniz halde bir şeyleri değiştirmeye çalışmamanız ülkenin halinden memnun olduğunuz anlamına geliyor.

Maalesef tüm partiler birbirinden kötü. Hangisine oy verirsek verelim sonumuz hayra alamet değil. Ben bile LGS'den iyi puan aldım ama korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…