Ülkemizin kızları yüzünden yıpranma sorunu

Çok kolay bir soru sorucam sana. Paran var mı? olay bundan ibaret. Eğer varsa hepsiyle iyi geçinen bir play boy olabilirdin. Kızlar paraya bakıyor. İnkar etmeyin bu bir GERÇEK.

Nasıl bir insansın sen ya? Anlamıyorum bir insan niye gerçekten sevmediği biriyle olur ki? Ben birtek sevdiğim yani aşık olduğum kişiye açıldım şu ana kadar tek kız arkadaşım o oldu diğer kızlar arkadaştır yani benim için. Sende ya gerçekten bağlanma duygusu yok ya da ders almıyorsun. Tavırlarına bakınca çok da hoş değil açıkçası kendine çeki düzen vermelisin çünkü kendini fazla marjinal sanıyorsun sırf çok tanınmayan şeylere odaklısın diye.

Çok kolay bir soru sorucam sana. Paran var mı? olay bundan ibaret. Eğer varsa hepsiyle iyi geçinen bir play boy olabilirdin. Kızlar paraya bakıyor. İnkar etmeyin bu bir GERÇEK.

Saçmalamışsın sen de. Babası zengin kızlar evde mi kalıyor?

Saçmalamışsın sen de. Babası zengin kızlar evde mi kalıyor?[/QUOTE]
Daha çok rezidans, villa, Köşk, Yalı vs Tercih ediyorlardır. Kızmaca yok, Şaka yaptım :)

Daha çok rezidans, villa, Köşk, Yalı vs Tercih ediyorlardır. Kızmaca yok, Şaka yaptım :)[/QUOTE] @Glitchy

Daha çok rezidans, villa, Köşk, Yalı vs Tercih ediyorlardır. Kızmaca yok, Şaka yaptım :)

Daha çok rezidans, villa, Köşk, Yalı vs Tercih ediyorlardır. Kızmaca yok, Şaka yaptım :)[/QUOTE] @Glitchy[/QUOTE]
Ne yazdın öyle hocam ya :) Alıntılayım derken sen daha çok saçmalamışsın ama :D

@Glitchy[/QUOTE]
Ne yazdın öyle hocam ya :) Alıntılayım derken sen daha çok saçmalamışsın ama :D[/QUOTE]
Düzenleme çalışmıyor. Mesajı silemiyoruz. Saçmalamak farklı bişiy.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı