Gezi olaylarını tamamen savunmuyorum zaten. Belli bir süreden sonra zaten saçmaladılar iyicene. Oraya pek girmek istemiyorum konu dağılmasın diye.@KaraKartalw
Gezi parkı olaylarına pek girmek istemiyorum ama, oradakilerin çoğunun niyeti belliydi. Hak arama derken kamu malına ve çevreye zarar verenlerden bahsetmiyorum.
Devlete isteyen herkes hesap sorabilir. Bunu ortalığı yıkarak, yöneticilere hakaret ederek yaparsanız orası ayrı. Her işin bir raconu var.
Devlete isteyen herkes hesap sorabilir mi? Bu zamanda sorarsan direkt gözünü karakolda açıyorsun.Devlete isteyen herkes hesap sorabilir. Bunu ortalığı yıkarak, yöneticilere hakaret ederek yaparsanız orası ayrı. Her işin bir raconu var.
Ama TR'de ödediğiniz vergilerin bilmem kaç katını ödersiniz.
Devlete isteyen herke hesap sorabilir mi? Bu zamanda sorarsan direkt gözünü karakolda açıyorsun.
Peki öyle olsun. Sizin mantığınıza göre medya tamamen özgür, hakaret edilmediği sürece herkes istediğini diyebilir bir seviyedeyiz.Benim onlarca şikâyet dilekçesi ve e-posta aracılığıyla yazmış olduğum mesaj var. Şimdiye kadar karakola gittiğimi hatırlamıyorum.
Dediğim gibi, her işi raconuna göre yapmak lazım. Karakola gidenlerin çoğunun ya hakaretten ya da saçma sapan tavırları yüzünden gittiği ortada.
Hadi varsın şikâyet ettiğim için karakola çağırsınlar. Canımı alacaklar değiller ya. Korku imparatorluğu kurmak isteyenlere pabuç bırakacak değilim şahsen.
Herkes haksızlık karşısında tepki gösterebilmeli.
Uzaktan emir vermek kolay tabi. Gel sen de mücadele et bizle.Bu aralar imzamda kullandigim bir söz "Biz kendi ellerimizle açlığımıza ve fakirliğimize son vereceğiz." yani her sey sizin elinizde.
Mücadeleye devam
Fırsat her zaman vardır. Umutsuz da yazmadım. Sadece oradaki adam ile kendimi karşılaştırdım. İlerde belki ama kendi ülkemde yaşamaktan daha çok zevk alıyorum. Bir de sıfırdan başlamak öyle kolay değil. Mesleğin de olsa.@Jira
Hocam neden umutsuz yazdınız ki? Hala fırsatınız yok mu yurt dışı için? Eğitimli adamsınız en nihayetinde.
Bireysel bazda kendini kurtaran kurtarıyor. Genele bakacaksak gülünecek bir yorumBu aralar imzamda kullandigim bir söz "Biz kendi ellerimizle açlığımıza ve fakirliğimize son vereceğiz." yani her sey sizin elinizde.
Mücadeleye devam
20 yaşındayım. Başka bir konuda da yazmıştım. Bana fırsat gelse uçağı bile beklemeden koşarak giderim.@KaraKartalw
Hocam yaş kaç? Alınmayın da yurt dışını düşünmüyor musunuz gitmek için? Hala fırsat var mı?
Adam dalga falan geçmiyor. Yani niye öyle düşündünüz anlamadım.Uzaktan emir vermek kolay tabi. Gel sen de mücadele et bizle.
Tabi Almanya’dan laf yetiştirmek daha kolay.
Not: Her konunun her mesajına gülen surat atmak zorunda mısınız? Cidden bu bile dalga geçtiğiniz göstergesi.
Ortada mücadele mi kalmış?
Kusura bakmayın sizinle daha fazla tartışamayacağım. Cidden ikimiz yüzünden konunun kilitlenmesini istemiyorum. Konu kilitlenme derdi olmasa ben sabaha kadar tartışırım.Siz hiç kuzey kore'de baştaki adama diktatör diyebildiklerini duydunuz mu? Diyemezsin, çünkü asılırsın. Bizim ülkede diyorlar ama.