Ülkenin batmış olması

Hocam o oyunyöneticisi berbat bir firma. Giriyorsun rateler kendi kendine 101(66 da oluyordu) oluyor, süperonline ile ping hiç bitmiyor hiç oynamıyorum orda açıkçası. Espirisine söylemeye çalıştım aslında ama insanlar gergin olduğundan ters tepti normaldır. Fakat bu kızgın atan arkadaşların anaları, babaları, sülaleleri zamanında kızgını sandıkta atsaydı bugün böyle olmazdık.

@Akerfeldt, adamlar çok sığ düşünüyor. Bunlara laf anlatamazsın ki zaten.

Ekonomi battı halk zor durumda markete giriyorum rahat 50 lira kasaya veriyorum.

Bu halk hak etti kimse kusura bakmasın kurunun yanında yaş da yandı tabii o ayrı.

Kurusu yaşı yok. Muhalefet yapmayı beceremediler 20 yıldır hem de AK Parti gibi basit bir parti ülkeyi 20 yıl yönetti. En büyük suçlu muhalefet bu kadar basit bir partiyi yenemiyor. Halk cahilliginden çok muhalefetin işini bilmemesi sebebiyle oldugunu düşünüyorum.

Sizin mizah anlayışınız var mı emin değilim. Adam kesin anlayın diye emoji bile koymuş.

Sizin mizah anlayışınız var mı emin değilim. Adam kesin anlayın diye emoji bile koymuş.
Emoji koyması yorumu ironik yapmaz. İroni yapıyorsan belli et ve sonuna "(!)" Koy. İroni yapmamasını düşündüğüm diğer an ise yukarıda ciddi ciddi değişik bir yorum daha yazması. Bunda emoji yok, benim mesajımı alıntıladığın mesajla aynı şeyi söylüyor arkadaş. Saçma sapan konuşmayın.
Ülkenin 55-60 Milyonun yoksul kesim olduğunu düşünürsek, diğerlerine söz hakkı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…