Ülkenin batmış olması

1.6'ya çocukluğumu hatta gençliğimi vermiş biri olarak söylüyorum OyunYoneticisinden tut MGA'sına kadar çoğu IP'de kiralamışlığım var. Yani sistemim her zaman yetersizdi ama hiçbir zaman senin gibi düşünmedim. Benim şu an dolarım yok? Sistemim şükür günümüze göre güzel bir sistem FH5'ten tut En son çıkan oyunlara kadar da ultra ayarlarda oynuyorum. Doları olan olmayan meselesi değil mesele. Mesele neden bu kadar zor ulaşıyoruz? Neden sen 2021'de 1.6 oynuyorsun? Doların yok diye mi ?? Güldürme beni :)
Hocam o oyunyöneticisi berbat bir firma. Giriyorsun rateler kendi kendine 101(66 da oluyordu) oluyor, süperonline ile ping hiç bitmiyor hiç oynamıyorum orda açıkçası. Espirisine söylemeye çalıştım aslında ama insanlar gergin olduğundan ters tepti normaldır. Fakat bu kızgın atan arkadaşların anaları, babaları, sülaleleri zamanında kızgını sandıkta atsaydı bugün böyle olmazdık.

Bu halk hak etti kimse kusura bakmasın kurunun yanında yaş da yandı tabii o ayrı.

Kurusu yaşı yok. Muhalefet yapmayı beceremediler 20 yıldır hem de AK Parti gibi basit bir parti ülkeyi 20 yıl yönetti. En büyük suçlu muhalefet bu kadar basit bir partiyi yenemiyor. Halk cahilliginden çok muhalefetin işini bilmemesi sebebiyle oldugunu düşünüyorum.

Ya bu nasıl bir kafadır anlamadım daha oyunu oynayan kişiyi tanımıyorsun belki de okul harçlıklarından veya maaşından boğazından üstünden başından kesip aldı adam. Neden 30 TL'ye almak varken 500 TL ödüyoruz demiyorsunda "ülke batsa böyle konu mu açılır" diyorsun? Senin gibi Counter-Strike oyuncusunun :D

Bir insanın oyun oynaması en temel ihtiyaçtır. Sen "ülke batmasını" herhalde Afganistan gibi olacağını sanıyorsun. Adım adım batıyoruz. Adam kur patlamadan önce bile almış olabilir o sistemi. Boş boş konuşmayın. Yaşınız yetmiyorsa çıkıp gidin şu konudan. Ülke batmıyor muş 😂

Sizin mizah anlayışınız var mı emin değilim. Adam kesin anlayın diye emoji bile koymuş.

Sizin mizah anlayışınız var mı emin değilim. Adam kesin anlayın diye emoji bile koymuş.
Emoji koyması yorumu ironik yapmaz. İroni yapıyorsan belli et ve sonuna "(!)" Koy. İroni yapmamasını düşündüğüm diğer an ise yukarıda ciddi ciddi değişik bir yorum daha yazması. Bunda emoji yok, benim mesajımı alıntıladığın mesajla aynı şeyi söylüyor arkadaş. Saçma sapan konuşmayın.
Ülkenin 55-60 Milyonun yoksul kesim olduğunu düşünürsek, diğerlerine söz hakkı kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı