Ülkenin Hali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
İşte bu yüzden ülkenin sürekli kötü yanları ön plana çıkıyor forumda. Bu gibi niceleri var destek verilmeyen. Sonra yok 2023 falan filan, geçiniz efendim bunları. Bu gibi girişimciler teoride çok destek görüyor ülkemizde ama icraat SIFIR.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://www.facebook.com/

Olsun kilitler bir bir açılır. Çok sinirlendim adam bir icat yapıyor yeni bir şey işte bu icattır. Ama destek yerine köstek olunuyor. Kredi ödeyemiyor bu adam.

Yani şu 13 Reason Why dizisini önermişlerdi bu forumda, izledim baya sardı. Lakin bu Amerika halkı bu kadar abuk subuk olup, bu kadar dünya lideri olabiliyorlarsa, yok arkadaş bu halkta biten bir olay değildir. Bu yönetimde, destekte, bilim adamlarını toplamakta, akıllı adamları elinde değerlendirmekte biten bir iştir. Başka bir olayı yok. Yani yok kendimizi değiştirelim önce diyecekler mesaj falan yazmasın.

@Dr. Sheldon C. Sardı, değil mi? Başbakanımızın akıllı tahtayla imtihanına bir arkadaş "Adam en azından yürümeyi biliyor" demiş. Forumda da böyle insanlar var mı ya gerçekten? Bunu ciddi demiş, cümlenin devamını söylemiyorum bile. Ülkenin hali ancak eğitimle düzelir, hala ülkenin kurucusu Atatürk'ü sevmeyen birileri varken, bu hak eğitimle düzelir ancak. Müslümanım, ama ülkede her şey dinle alakalı, bu çok yanlış bir şey. Dinle yönetiliyoruz zaten.

Olur mu hiç. Atatürk'ün her zaman kötü yönlerini gösterirler. Neymiş ayyaşmış(!) Peh. Bak buna çok gülüyorum. "Dinsiz Atatürk oruçlu fotoğrafı bile yok" Şaka gibi milletiz. Bir de "Bir gecede cahil bırakıldık" var. Say say bitmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…