2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 3 Temmuz 2017 #31 brkdnmz dedi: @24099 Gösterir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Mesela yollar yapılıyor, havalimanları yapılıyor, borsa tarihinin zirvesine çıkıyor, ihracatımız artıyor, milli silahlar üretiliyor. Türkiye'nin ihracatı yüzde 18,1 arttı | İş-Yaşam Haberleri Borsa ilk kez 100 bini gördü Tamamen Yerli Üretim Olan Milli Silahlarımız
brkdnmz dedi: @24099 Gösterir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Mesela yollar yapılıyor, havalimanları yapılıyor, borsa tarihinin zirvesine çıkıyor, ihracatımız artıyor, milli silahlar üretiliyor. Türkiye'nin ihracatı yüzde 18,1 arttı | İş-Yaşam Haberleri Borsa ilk kez 100 bini gördü Tamamen Yerli Üretim Olan Milli Silahlarımız
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #32 24099 dedi: Mesela yollar yapılıyor, havalimanları yapılıyor, borsa tarihinin zirvesine çıkıyor, ihracatımız artıyor, milli silahlar üretiliyor. Türkiye'nin ihracatı yüzde 18,1 arttı | İş-Yaşam Haberleri Borsa ilk kez 100 bini gördü Tamamen Yerli Üretim Olan Milli Silahlarımız Genişletmek için tıkla... @Yol yaptı yol
24099 dedi: Mesela yollar yapılıyor, havalimanları yapılıyor, borsa tarihinin zirvesine çıkıyor, ihracatımız artıyor, milli silahlar üretiliyor. Türkiye'nin ihracatı yüzde 18,1 arttı | İş-Yaşam Haberleri Borsa ilk kez 100 bini gördü Tamamen Yerli Üretim Olan Milli Silahlarımız Genişletmek için tıkla... @Yol yaptı yol