Kediye yavrusu aslan görünürmüş misali bir durum var burada. Ama haksızlık ediyorsunuz, bizim ülkemizde de aklı başında bir grup her türlü olaya ses çıkarıyor. Beni sinirlendiren şey bu göçmen denen yaratıkların( insan demeye dilim varmıyor bu olaylar yüzünden) getirdiği kafa yapısı. Bunların savaştan veya zor yaşam şartlarından kaçmış insanların kılıfına giren teröristler olduğu açıkça belli. He yok mu gerçekten kaçan ve burada insan gibi yaşayan, var tabii. Annemin bir hastası var mesela, yakın zamanda gördüm. Kadın ve kocası çalışıyor hiç yardım almıyor ve çok güzel 2 çocukları var. Buradaki yaşama ayak uydurmuşlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ama kusura bakma bunlar değil yani videodakiler. Açıkçası ben hep halkın kendi adaletini sağlamasının kötü bir şey olduğunu düşünürüm. Bunları gördükçe o düşünceme inancım zayıflıyor. Bir zamanlar sırf solcu diye insanları doğrayan sözde ülkücüler vardı etrafta ne oldu onlara? Hiç ortalıkta görünmüyorlar? Hep ağızlarında sözde vatan millet sevgisi ama pratikte hiç yoklar.