Kanka 16 kilo bisiklet almanı tavsiye etmem çok yoruyor. Bende de Kron 29 inç mekanik disk fren versiyonlu mtb var 17 5km gidince insan ölüyor yorgunluktan.
Ağır bisiklet önermem hem sürüş hem akıcılık hemde bisikletin parça sağlığı üzerinde kötü etkilere sahip olabiliyor. Onun dışında kötü bir yanını görmedim.Yok ben zaten böyle ağır bisiklet istiyorum ağır bisikletleri çok kullandım o yüzden alışığım bu olaylara yine de alınır mı? Sence?
Ben zamanında dağ bisikleti almıştım. Fakat ben yarış bisikleti istiyormuşum yeni fark ediyorum. Ağır bisikletin iyi bir tarafı yok.
Sonra böyle sorunlar çıktı:
MTB Bisikletle daha hızlı gitmek
Buna benzer bir bisikletim var. Nedense çok hırs yaptım nasıl daha hızlı gidebilirim diye. Size de bir hikaye gibi anlatmak istiyorum. Öncelikle bu bisikletin bir hız bisikleti olmadığını biliyorum. Güzergah baya yokuşlu asfalt yoldan iniyorum. Ama yine de bazı tekniklerle hızımı yükselttim...www.technopat.net
Yariş bisikletim olsa belki de ölürdüm bilmiyorum.
Bütçeniz nedir? Alınmaz diye düşünüyorum.Selam, uzun süredir bu bisikleti almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yarıyolda bırakır mı beni?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.