Ümit camaro 2961 iyi midir?

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Evkurdan ümit camaro 2961 alacağım. 88 kiloyum 1.67 boyundayım, kadrosu falan kırılır mı? Çok meraklıyım bisiklet almaya da 2 günde de kadrosu kırılmasın. Ayrıca iyi bir bisiklet mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evkurdan ümit camaro 2961 alacağım. 88 kiloyum 1.67 boyundayım, kadrosu falan kırılır mı? Çok meraklıyım bisiklet almaya da 2 günde de kadrosu kırılmasın. Ayrıca iyi bir bisiklet mi?
Bütçeniz tam olarak kaçla kaç arası ?
Rockrider alın.

Rockrider kaç alsın mesela? Sizin dediğiniz iPhone al ama mini bile olabilir gibi bir şey oluyor.

Bütçeniz tam olarak kaçla kaç arası ?

Rockrider kaç alsın mesela? Sizin dediğiniz iPhone al ama mini bile olabilir gibi bir şey oluyor.
1700-2300 lira arasında 2 Rockrider vardı. Geçen hafta görmüştüm.

Bunu almayı düşünüyorum başka bir bisiklet düşünmüyorum iyi mi bu?

Bunu almayı düşünüyorum başka bir şey almayacağım iyi mi bu yani işimi görür mü?

Maalesef.
Hangisini alacaksınız yani rockriderin st540 modeli güzel birde st520 diğerlerine bakmayın bile dediğim modeller 3500 TL ve üstü .
Hangisini alacaksınız yani rockriderin ST540 modeli güzel bir de ST520 diğerlerine bakmayın bile dediğim modeller 3500 TL ve üstü.

Bence Force 720 snoop 5.3 XC 100 veya rockrider ST520 bakın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı