Ümit Özdağ tutuklandı

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,

Dün gece sularında Ümit Özdağ tutuklanıp Metris Cezaevine gönderildi. Konu hakkındaki düşenceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Dün gece sularında Ümit Özdağ tutuklanıp Metris Cezaevine gönderildi. Konu hakkındaki düşenceleriniz neler?
Neden girdiği açıklanmadı fakat çoğu kişi çözüm sürecini baltalayacağız dediği için alındığı söyleniyor eğer öyle birşeyse özdağ haklı.

Neden girdiği açıklanmadı fakat çoğu kişi çözüm sürecini baltalayacağız dediği için alındığı söyleniyor eğer öyle bir şeyse özdağ haklı.

Tutuklanma gerekçesi halkı kin ve düşmanlığa tahrik, bununla ilgili 11 tweet baz alındığı söyleniyor fakat henüz net bir açıklama yok.

Ayrıca koskoca bir siyasi partinin kurucusu, genel başkanı haksız yere tutuklanıyor. Ne bir devlet yetkilisi, ne biri gelip açıklama yapıyor durum cidden içler acısı.

Bu halkı kin ve düşmanlığa teşvik kuralı sadece türklerin aleyhine galiba. Ben hiç türkleri veya Türkiye'yi aşağılayan hiçbir yabancı uyruklu birisinin hapse atıldığını görmedim 😃 😃

Son düzenleme:
1737537161441.png

Ayrıca bu ne olduğu belirsiz hesapta dikkat çekiyor.

Bu halkı kin ve düşmanlığa teşvik kuralı sadece türklerin aleyhine galiba. Ben hiç türkleri veya Türkiye'yi aşağılayıcı hiçbir yabancı uyruklu birisinin hapse atıldığını görmedim 😃 😃

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu bir insanımızı katlederken sadece 27 bin TL civarı ceza ile kurtuluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Ekrem İmamoğlu için de bir soruşturma yürütülüyor. Giderayak bir Vladimir Putin modeli seziliyor.

Şiir içeriği yüzünden hapise girmiş olan kişiler zamanında bu durumu ''demokrasinin sekteye uğratılması'' üzerinden lanse ediyor idi.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2404219

Ayrıca bu ne olduğu belirsiz hesapta dikkat çekiyor.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu bir insanımızı katlederken sadece 27 bin TL civarı ceza ile kurtuluyor.
Allah'ın sopası yok. İlahi adalet bir gün gelecek. O zaman ne yapacaklar bilmiyorum. Bu millete bir gelecek borçlular.

Selamlar,

Dün gece sularında ümit özdağ tutuklanıp metris cezaevine gönderildi. Konu hakkındaki düşenceleriniz neler?

Bu arada metris değil Silivri cezaevine gönderirdi. Yani en azından ben öyle biliyorum. Hata varsa düzeltmek istedim.

Modern zamanda taş devrini yaşamak ve içten içe pısarak buna razı olmak gerçekten çok zor. Bu çok zoru başaran halkın gerçekten üniversitelerde ders ya da tez olarak işlenmesi gerekiyor. Elimizde en temel tek basit bir çözüm olan oy var onda bile 5-10 kişinin keyfi olacak diye 1000 hatta daha fazla insanı hiçe sayıyor bu halk... Yazık, ne diyelim...

''Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.''
''Her koyun kendi bacağından asılır.''
Açıkçası ben bu sözleri söyleyen atalarımı her gün uygun bir dille anıyorum. Çünkü günümüz Türk halkının ana felsefesi olmuş durumda ve bu felsefe ile bir gıdım ileri gidemiyoruz.

Tutuklanma gerekçesi halkı kin ve düşmanlığa tahrik, bununla ilgili 11 tweet baz alındığı söyleniyor fakat henüz net bir açıklama yok.

Ayrıca koskoca bir siyasi partinin kurucusu, genel başkanı haksız yere tutuklanıyor. Ne bir devlet yetkilisi, ne biri gelip açıklama yapıyor durum cidden içler acısı.
Açıkçası ben çok özgürlükçü biri değilim terörün kol gezdiği bu memlekette terörü destekleyen ufacık sözün içeri tıkılmasından yanayım fakat ümit özdağ terörü destekleyen değil tam tersi terörü kınayan bir yorum yaptığında tutuklanması zoruma gidiyor yoksa Esenyurt'ta kayyum atıyorlar adamın geçmişine bir bakılıyor görüşmediği terörist kalmamış. Elbette seçimlere girilmesine neden izin verildi diye sorulması lazım ama bu da AKP'nin yeni taktiği önce seçime sokuyor sonra ensesine vuruyor. Fakat özdağ konusu ciddi manada farklı Bak CHP'ye en büyük muhalife Apo'nun çıkmasına çıt çıkartıyor mu? Doğu'daki oyu kaybetmeyek diye bir taraflarını yırtıyorlar. Şuanda Apo'nun çıkmasına ciddi manada ses çıkartan 2 kişi var biri ince diğeri özdağ ve bunlarında hapse atılması cidden saçma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı